Bármelyik kórházban lehet kérni, hogy ne várjanak az anyatejre, hanem kezdjék el tápszerezni a kicsit? Ha igen, a tápszert nekem kell vinni vagy ott adnak neki megfelelőt?
Harmadik baba, de a tesók máshol született. Sajnos náluk sem volt tejem, hiába minden próbálkozás és "csodaszer".
Ráadásul laktózérzékenyek is, ezért az sem mindegy, hogy milyen tápszert kap majd a kicsi. A gyerekorvos azt mondta, hogy alapból laktózmentes tápszert kellene kapnia, viszont a kórházban rákérdeztem és közölték, hogy nekik nincs idejük az anyukák minden h*lyeségével foglalkozni.
Még nagyjából két hónap van a szülésig, de nagyon félek, hogy mi lesz.
Neked kell vinned,különben megetetik simával.
Mi is így voltunk.Én laktózérzékeny vagyok,nagyobbik is az,90%-ra biztos volt hogy a kicsi is az lett.Tejem nem volt,tápszert kapott.
Harmadik nap be is igazolódott hogy nem jó neki a sima tápszer,ugyanis a hülye nővérke nem figyelte a papirját,adott neki simát.Pedig csak addig adtam be hozzájuk,amig engem elvittek vizsgálatokra...Szegénykém napokig szenvedett 1 adagtól.
Ha tudod mi a helyzet akkor készülj fel, a háziorvos felirhatja más nevére is, legalább az elsőt v megveszed teljes áron és kész, biztos meg lehet oldani az elkészítést.
Sajnos akinek a gyerekének még nem fájt a hasa, nem tudja elképzelni attól a pár másfajta tápszertől, mennyire tud szenvedni a mama és a baba.
Én ezt úgy oldanám meg, hogy vinnék be cumisüveget, korának megfelelő laktózmentes tápszert (amit megveszek teljes áron a patikában előtte), babavizet, mikrós sterilizálót, szivacsot, mosogatószert.
Így teljesen önállóan meg tudod oldani a dolgot. Mikró minden kórházi osztályon van, szépen megmelegíted egy picit a vizet, bele a por, aztán kész is. A tisztántartást meg megoldod a mikrós sterilizálóval.
Voltam egyszer 1 hetet gyerekosztályon 7 hetes fiammal, és akkor már pótlást is kapott, és teljes mértékben az anyukák látták el ezeket a dolgokat (ott a gyerekosztály is olyan, hogy egész nap ott vagy a babával, csak teljesen külön szobában, és nem 3-5-en, mint a szülészeten), saját cumisüveg, saját tápszer, és én tartottam tisztán a dolgait. Ezt simán meg lehet oldani szülészeti osztályon is, emlékszem ott is volt mikró a folyosón, abban melegítettem mindig magamnak a vizet a szoptatós teához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!