Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mi a véleményetek a tápszeres...

Mi a véleményetek a tápszeres etetésről?

Figyelt kérdés

Nagyobbik fiam születése óta tápszeres a kicsi 1 hónapig cicizet 1 hete tápszeres egyik napról a másikra elapadt a tejem ( gondolom a sok idegeskedéstől!??? Attól elmehet??) amúgy rengeteg tejem volt amikor elkezdet apadni éjjel nappal csak ordított a gyerek az éhségtől egyéni döntés alapján döntöttem a tápszernél gyerek orvosnak jeleztem hogy adtam neki tápszert de már előre hallom az anyatejről a szentbeszédet ha meghalja hogy csak tápszeres

Mintha a csapból is az anyatej folyna úgy beszélnek róla amikor majd megyünk a 2 hónapos tanács adásra

2020. szept. 22. 13:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Kettő gyerekem van. A nagy decemberben lesz 3, a kicsi 9 hós. Mind a kettő tápszeres volt. A nagy egészségügyi okok miatt ( én kaptam egy csúnya fertőzést és akarhogyan erőltettük antibiotikum mellett nem volt hajlandó szopni a fiam). A leányom hasfájós volt, tejem meg gyakorlatilag nulla, de volt egy üvöltő "rossz" 25 hósom, aki nem fogadta el a helyzetet. A családi békét választottam. Az indulatok lenyugodtak, a hasfájás csökkent. A nagy szeptemberben lett ovis, nem volt még beteg. Ő issza reggel este a tejitalt mai napig. Kispajtast szoptatják meg reggel este, 3 nap ovi, tíz nap köhögve, torokgyulladással otthon. Épp téma volt valamelyik nap a betegseg, ugye velem a kicsi mindig jön a nagyért. Sokat betegek a gyerekek es stb, jo ha tudod mégg szoptatni, az megelőz. Néztek is rám, mire mondtam, hogy nekem egyik se szoptatott gyerek.
2020. okt. 9. 05:13
 22/22 anonim ***** válasza:
21, az én tápszeres nagyobbikom meg rettenetesen beteges. Tavaly volt az első ovis (fél)éve (csak fél a korona miatt), de ilyenkorra (okt) már vagy harmadjára volt beteg. Hozott haza minden vackot, amit én mindig el is kaptam. A kicsi 5 hónapos anyatejes volt az ovikezdéskor: ha el is kapott valamit, mindig sokkal enyhébben mint bárki a családban
2020. okt. 9. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!