Akinek keveset evett a babája, mitől lett jobb az étvágya?
Figyelt kérdés
4 hónapos babám születésétől kezdve tápszeres, nem volt elegendő tejem. 6 hetes koráig szépen evett, ahogy le van írva, először 3 óránként 75 miliket, majd 100 miliket. 4300 grammal született, 3900 grammal jöttünk haza a kórházból. Az első hónapban nagyon szépen gyarapodott a sűlya, 2 hónapos korára kevesebbet, most stagnál 2 hónapja. Ha enni kell, 70 80 milit eszik, utána fejét forgatja, elrugja magát az olemből. Milumil Ha optima startolt ette egy hónappal ezelőttig, most a Milumil optima 1est eszi Nutiron sűrítővel. Pár napig jobban evett a sűrítővel, de utána nem. Reggel eszik 110 milit vagy jobb esetben 130at, napköbezben mikor hogy, 30 és 80 mili között változik. Jobb napokon 500 milit eszik (tudom ez is kevés), rosszabb napokban, 340 milit csak. Vérképe jó volt, vas szintje 8,7 (min, 3,4 Max. 24 a határertek ha jól emlékszem). Maltofer cseppet írt fel az orvos 2 hete, amit a tapszerébe reggel csepegtetek bele. Philips Avent cumisüvegből iszik. 1 hónaposan 1 cseppet, 2 cseppesre váltottunk, mert a nagyobb adagot nem bírta szívni (100 130 milit). Most ha jól eszik, a 2 cseppesből is megeszi egyaránt, vagy a 4 cseppesből a sürítőtt tápszert. Az orvos eleinte 7 hetesen arra gyanakodott, hogy a fogcsirái mozgolódnak az ínye alatt. Anaftyn Babyvel kentem. A babavizet jól itta akkor. A nagy melegben napjaban többször kapott babavizet. 2 hónapos koráig hasfájós volt, sokat bukott akkoriban. Kakil naponta 2x 3x, korának megfelelően mozgékony. Gasztroenterológushoz van időpontunk október közepére. Az orvos türelmet kér tőlem, a védőnő nagyon stresszel. Akinek a babája volt így, javult az étvágya. Nekem a testalkatom duci magas. Gyereknek is mindig duci voltam. A férjem gyerekkoratol kezde 30 éves koráig nagyon sovagy válogatós volt.2020. szept. 13. 23:11
1/4 anonim válasza:
Fiam ugyanez,annyi különbséggel,hogy o anyatejes. Mar 7 honapos,de nem duplázta a súlyát féléves korára. Volt olyan honap,hogy fogyott. Nalunk is megvolt a vérkép,ami tokeletes volt. Mi is nutritonnal suritunk. Elkezdtük 4 hónaposan a hozzataplalast vedono tanacsara,ez valamelyest segített a dolgon,de meg mindig max a minimumokat eszi.
2/4 anonim válasza:
Miért adsz neki vizet? Eltelíti a gyomrát, de tápanyagot nem nyer belőle.
3/4 A kérdező kommentje:
A nagy 30 fokos melegben kapott vizet, mert már akkor keveset evett, kiszáradástól féltettem.
A védőnő tanácsolta. Most már nem adok neki, mert én is gondolom, hogy eltelíti. Budapesten élünk, is nyáron 30 fok meleg volt a lakásban is sokszor.
2020. szept. 13. 23:28
4/4 anonim válasza:
Vizet,teát ne adj neki. Ha pisil eleget, ( min. 5 pisis pelus),nincs baj. 4 hónapos, tápszeres, én elkezdeném hozzátáplálni szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!