Tàpszert vagy Sinlacot adnátok esti elalvás előtt a 9 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Anyatejes, emellett eszeget is már, tápszert eddig nem kapott, de most már ki akarom próbálni csak vacsorára, hátha jobban alszik.2020. aug. 7. 10:23
11/18 anonim válasza:
Ha tápszeres baba lenne, akkor tápszert kellene adni lefekvés előtt, mert a szilárd ételre szomjasak és még inkább ébredne. Mivel anyatejes, teljesen fölösleges anyatej helyett tápszert adni, nem fog tőle jobban aludni.
12/18 A kérdező kommentje:
Pedig rengeteg anya tapasztalta, hogy jobban alszik a tapszertol. Egy probat nekem meger.
2020. aug. 7. 14:34
13/18 anonim válasza:
Amúgy nem azért alszik jobban a tápszertől, mert táplálóbb, hanem mert a tápszeres babák életében nagyobb a rendszer, időre esznek, ellentétben a szoptatott babákkal, akiknek minden nyekkre a szájukba adják a mellet.
(Ősanya meg nem attól leszel, hogy hordozol /én amúgy hordozok/, hanem attól, hogy "fúj tápszer, inkább kelek hússzor éjjel a gyerekemért". Pedig az alvás fontosabb már ebben a korban. A tápszer meg nem az ördög teremtménye.)
14/18 A kérdező kommentje:
Van igeny szerinti tapszeres taplalas, es ott is jobban alszanak, sot, van olyan, aki csak este ad tapszert ugyanemiatt, amugy minden nyikkra szoptat, es jobban alszik a gyerek.
2020. aug. 7. 16:18
15/18 A kérdező kommentje:
Nem kotekedesbol irom amugy, hanem pontositasi szandekbol :D
2020. aug. 7. 16:19
17/18 A kérdező kommentje:
Meglatjuk, nalunk hogy lesz, de ha nem jon be, vagy ettol fuggetlenul is, a napirendre szopizas szempontjabol meg jobban rafekszunk.
2020. aug. 7. 22:26
18/18 anonim válasza:
Ennyi idősen én inkább gabona vagy tejpépet adnák. Vagy akár szilárd vacsit. Nem vagyok tápszer ellenes, hiszen a tejpép is nagyon hasonló. Csak én úgy érzem, hogy ennyi idősen már nyugodtan mehet a dolog a hozzátáplálás irányába. 1 éves korára már amúgy is kell vacsorázzon az ajánlás szerint. Vacsi + szoptatással meg már nem áll fennt az, hogy éhség miatt ébredjen. Akkor ott már más van a háttérben: fogak, mozgás fejlődés, szepa stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!