Tàpszert vagy Sinlacot adnátok esti elalvás előtt a 9 hónapos babának?
Ja igen, az kimaradt, hogy ha mindenképp adni kellene valamit, akkor a Sinlacot adnám. (2es voltam)
És kedves 5ös válaszoló, csak hogy tudd, még véletlenül se vagyok ősanya, a babámat soha egy percig se hordoztam, ahogy hazajöttünk a kórházból, egyből ment a saját szobájába aludni, semmiképp se akartam, hogy beszokjon a hálószobánkba, viszont a szoptatást fontosnak tartom legalább a kicsi 1 éves koráig.
"vagy a hozzataplalasnal az egyik adag szilard etel helyett, ami kevesbe laktato?"
Ha jól csinálod, jól haladtok, akkor a szilárdnak kellene a táplálóbbnak lennie.
Mondjuk nem 9 hónaposan.
Akkorra még egyáltalán nem elvárás a vacsi kiváltása.
Próbáld ki, aztán meglátod.
Nálunk a nagy tápszeres volt és átaludta az éjszakát. A kisebb anyatejes és még most 1,5 évesen is ébred, így nekem is megfordult a fejemben. Ki is próbáltuk, de semmi változást nem hozott. Bár rendesen szopizik is ébredéskor, valószínűleg mégse azért ébred. Mozgásfejlődés, fogak, szeparáció szorongás...
Akkor is felkel, ha háromszor vacsorázik felnőtt mennyiséget és még iszik rá tápszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!