Miért erőltetik a szoptatást ha az anya nem akarja?
#6-osnak üzenném, hogy nincs olyan, hogy 0 tej....2 babám volt nekem is, császárosak, az első nehezen ment, őt a műtét után nem is kaptam meg, vele sokat kínlódtunk, de lett tej.
A másodiknál ragaszkodtam ahhoz, hogy rám tegyék, 2 nap elteltével ömlött is a tejem, mivel a baba folyamatosan rajtam volt...pedig a csecsmősök szerint 3 napig nem kell várni semmit császar esetén.
Jobb, ha nem háborodsz fel más nők döntésein, Neked is egy döntés volt a tápszer...a szobatársamnak brutál mellgyulladása lett, mégsem adta fel, egy mili tápszert sem kapott...ennyit a 0 tejről.
Én szerettem volna, de nem tudtam sajnos. Mindkét gyermekemnél megtettem érte mindent. DE, nem vagyok szoptatásnáci. A 4 éves, tápszeren "felnőtt" fiam köszöni, jól van, ugyanígy a lányom sem fog hiányt szenvedni semmiben. A babának az anyatej a legjobb, ez tény. De a szoptatás nagyon túl van misztifikálva, ez is tény. Úgy beállítani a tápszert, mint valami ördögtől való dolgot, és baromfihoz hasonlítani a gyereket, mert azt kap, szimpla ostobaság.
És aki most azzal jön(ne), hogy "dE maJd LEhEt hoGy kÉSőBb lesZ VaLamI bAJuk!!!44", az inkább meg se erőltesse magát, mert ha így is lesz, soha a büdös életben nem fogja megállapítani senki, hogy ez azért van, mert nem anyatejet kaptak, vagy valami tök másért.
Mekkora suttyó itt némely ember.
Bele se gondolnak, hogy bármi baj történhetett az anyával. Ismerek olyat akit gyerekként szexuálisan zaklattak és nem tudta mentálisan kényszeríteni magát, hogy BÁRKI a melléhez érjen.
Nekem intenzíven volt a babám hetekig. Pár napig próbáltam pumpálni, be is indult a tejem, de végig bőgtem az egészet, mert a babám nem lehetett velem, és abban az 1 órában amit vele töltöttem, nem fogadta el a mellem. Egyszer cuppant rá, megszívta, jött is belőle tej, de úgy visított tőle mintha méreg lenne. Addigra már kb 1,5 napja nem evett. ELENGEDTEM!
Hetekig bent volt, nélküle nem ment a tejtermelés, mivel kétséges volt milyen állapotban jön haza nekem inkább tortúra volt lelkileg a fejés.
Tök jól esik az ítélkezés ezek után a nehéz hetek után.
Lehet jönni a többi bezzeganyával akinek szintén intenzíven volt a babája, mégis tudott fejni. Gratulálok, nem vagyunk egyformák.
Istenem.
*javítom: baromfik
#14, azért nézd már meg kérlek, hogy egy kétszeres tápos anyuka hogyan nyilatkozik a többi tápszeresről, elég bicskanyitogató és gusztustalan a stílusa.
Engem nem érdekel, hogy ki hogyan táplálja a gyermekét, de aki 0, azaz nulla tejet adott a gyermekeinek, ne írkáljon már ilyeneket a többi tápszeres anyukáról.
Az okoktól függetlenül..biztos megvan a magyarázata arra, hogy miért nem tartott ki eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!