Kb. 1000 forinttal lettek drágábbak a tápszerek mint év elején? Jól látok?
Hú, miket írtok...döbbenet!
2 éves gyerekem is kap tejitalt, a mi orvosunk kimondottan ellenzi a tehéntejet 3 éves korig.
NEM ÉTKEZÉS HELYETT KAPJA!
Gondolom a másik anyuka gyermeke sem. Este vacsora után, reggel pedig reggeli előtt...
Egyébként kínáltam tejjel is, de nem fogadta el.
És mellékesen megjegyzem, hogy nem a táplálásra irányult a kérdés, hanem a tápszer árának az emelkedésére ;) !
#47-es!
Igen, valószínűleg érettségizni is a tejitalával töltött kulaccsal fog menni :) . Szerencsére ehhez sincs semmi közöd :) .
Azért egy rövidke pillanatra álljunk már meg...
1. Ez a "tápszeres táplálás" kategória,mit keresnek itt megrögzött tápszer ellenesek? Én sem süketelek a szoptatás kategóriában arról,hogy tápszeren is fel lehet nőni.
2. Majd eldönti minden gyerek maga,hogy meddig tápszerezik,ahogy a szoptatásnál is mondják. Fel vagytok háborodva,hogy meddig kap tápszert a gyerek,de,hogy a már iskolaérett óvodás még lóg az anyja mellein az oké. Hiába ítélkeztek,a saját gyerekemből kiindulva tudom,hogy a tápszert általában nem az anyuka erőlteti olyan sokáig,az enyém múlt hónap lett 2 éves és aludni se tudna elmenni tápszer nélkül,illetve egyszer éjjel is felkel inni. Természetesen eszik minden mást is,tápszert 2x kap,lefekvés előtt,meg éjjel. Hát lőjenek agyon,hogy azt adom neki,amit kér.
Szóval vissza a kérdésemhez, azokat sajnálom akik kénytelenek megvenni ezt a LÉTFONTOSSÁGÚ élelmiszert a kis gyermeknek, ilyen emelt áron. Persze minden drágul, de 2 év alatt megemelni 1500-2000 forinttal, amikor sokan megint nehéz helyzetben vannak (mint mi) nincs ez rendjén!
Köszi mindenkinek, akik a kérdésre válaszoltak, nekik plusz köszönet, tanulságos volt olvasgatni a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!