A tápszerhez a vizet lehet mikróba melegíteni vagy inkább ne? Többi lent
A héten lesz 6 hetes a kisfiam. Tápszert eszik cumisüvegből, amit mindig evés előtt frissen csinálok meg neki. A kérdésem az lenne, hogy a baba vizet melegíthetem neki mikróba? (Természetesen mielőtt bele tenném a tápszert) Eddig melegítőbe tettük/tesszük, de az 10-15 perc mire kész, a baba meg elég türelmetlen ha éhes és ez főleg éjszaka kellemetlen. Mikróba gyorsabb és könnyebb lenne úgy gondolom. Első baba, nincs tapasztalatom. Édesanyám szerint nem szabad, mert ártalmas rá, de el nem tudom képzelni mi kárt tehetne benne, ha ellenőrzöm mielőtt odaadom neki és nem forró.
Vagy valóban 'kicsi' még hozzá? Ha igen, mikortól lehet?
Tapasztalt anyukák?!
Igen, ez lett volna még kérdése, hogy lehet-e cumisüvegbe vagy inkább egy másik edényben?!
Mert már ilyeneket is olvastam, hogy a műanyag is káros dolgokat tesz bele a mikróban való melegítés közben (?!) :D
Bár ez eléggé nagy marhaság szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!