11-12 hónapos babáitok hànyszor kapnak mèg tápszert? Mennyit? Mikor kellene lecserélnem tejitalra?
Emelni szerintem nem kell, egy éves kor után a fél liter tej alapú ital bőven elég, hisz jó esetben egyre többet és változatosabban eszik már.
A fiam 2 éves múlt, napi 4 deci tápszert iszik meg. Az övé 3 éves korig iható, eszemben se volt soha lecserélni, szerintem nem is inná meg a tejitalokat. Tejet is iszik, de azt nem rendszeresen, csak mikor kedve van.
Egyesnek, ő már nagyon változatosan eszik. Napi 3 étkezés szilárd alapú, pépek, darabos ételek. Zöldség, gyümölcs, hús vegyesen.
De az esti és reggeli italért még mindig nagyon odavan, nem venném el tőke. Csak sok helyen olvastam hogy váltanak tejitalra. De alapvetően én örülök ha marad.
A 14 hónapos fiam is reggel és este tápszert kap. Bár mindkettőhöz van már egy kis kiegészítő evés is. A reggelihez kevésbé igényli, de a rendes vacsorát azt viszont abszolút.
Ő is olyan tápszert kap mióta elapadt a tejem, ami 3 éves korig adható. Én sem tervezem lecserélni tejitalra. Persze nyilván ez tőle is függ, mert aztán lehet hogy egyszercsak nem fogadja majd el... Az más lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!