Hogyan kell a babát az esti tápszerről átszoktatni tejitalra vagy tejre?
Figyelt kérdés
Gondolom itt is a fokozatosság a lényeg. De mégis hogyan?
Köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 1. 11:28
1/6 anonim válasza:
Nem volt fokozat, elfogyott a tápszer, kapott tejitalt. Miért kell mindent túlkomplikálni?
2/6 anonim válasza:
Ahogy az egyes. Egyik nap tápszer, másik nap tejital. Amúgy szerintem nem sokban különbözik a kettő, max. összetevőkben, de se sűrűségre se színben nem változik.
3/6 anonim válasza:
Ugyanaz a kettő, tehát sehogyan nem kell átszoktatni.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm!
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ugyanaz a kettő, akkor mi értelme van a tejitalnak.
2019. okt. 1. 13:56
5/6 anonim válasza:
Igazából csak jobban hangzik, meg jobb az íze, mint a tápszernek, gondolom cukrozott. Tejet is adhatsz neki, én nem azt választottam, mert mi sem isszuk meg magában a tejet, nem is gondolom olyan egészségesnek, a tejitalban sok a vitamin, ásványi anyag, viszont nálunk 2 hét alatt fogy el egy 2300 forintos doboz, a tej olcsóbb lenne.
6/6 anonim válasza:
Hehe, egyik nap tápszer, másik nap tejital....azt hiszem nem találkoztatok a fiammal :) olyan szinten köpte ki, hogy szép volt nézni XD az összes létezővel ezt csinálta. Végül no tápszer, tejital lefekvés előtt. Add oda neki, vagy megissza, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!