Tej helyett mit adtok estere egy ket eves gyereknek Azzal kel azzal fekszik Lecserelnem. Valamire mert betegsegkor nem Tul elonyos?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 01:02
1/7 anonim válasza:
Tökéletes a tej , nem kell lecserélni, én is azon nőttem fel, semmi bajom és még csontom se tört el soha
2/7 anonim válasza:
Igaz, hogy a tejtermék nem jó betegség esetén. Én úgy oldottam meg, hogy fele víz, fele tejből csinálom a kakaót. (Kakaóra a felforrósított vizet, rá a hideg tejet, így iható lesz és nem töményen a tejet issza).
3/7 anonim válasza:
Én gyümölcslevet adok, mikor olyan betegsége van, hogy nem ajánlott a tej.
4/7 anonim válasza:
Este fogmosás után már csak vizet. Sima tejet am napközben sem kap, tápszerezik (ha cicizett volna azt kapna).
5/7 anonim válasza:
A kisfiam napközben ivott tejet vagy kakaót, illetve kapott tejterméket. Estére rendes, szilárd ennivalót kapott, illetve vizet ivott.
Tejet egyedül hasmenés esetén nem ajánlott, ugyanis fokozza a hasmenést. Illetve ha antibiotikumot szed, akkor legalább 2 órának el kell telnie az antibiotikum bevétele és a tej ivászata között.
6/7 anonim válasza:
Rizstejet, kókusztejet pl. ha ízlik neki.
Hurutos betegségek esetén sem ajánlják a tejet.
7/7 anonim válasza:
A zabtej és a kókusztej nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!