A babám utálja a tápszert, mivel valthatnám ki neki?
Anyatej nagyon kevés van, már egyszer sem lakik jól. Tápszertől fáj a hasa, szüttyög, látványosan nem ízlik neki. Nagyon sokat kipróbáltunk. Ma kapott 5 ml vizes almalevet ,(én facsartam ki), annyira
ízlett neki, hogy behorpadt a feje úgy szívta a cumisüveget. 2 hónapos mit adhatok neki? Most nem azok a válaszok érdekelnek, amiket a modern anyukák írnak, hogy mit nem szabad adni, hanem főképp tapasztalt anyukák válasza érdekel, akik esetleg 3 hónapos korától hozzá táplált. Köszönöm
Nem tudok érdemben hozzászólni de 2-3 hónaposnak még nagyon korai a hozzátáplálás.
Próbálj más fajta tápszert. Van AZT HISZEM ízesített is. Próbálj esetleg több félét. Nekünk 2 hónapos kora körül volt egy ilyen hogy nem kellett neki a tápszer. 5 félét próbáltunk mire a 6. bevált.
A Humana baby fit banános tápszert szokták szeretni, de lactogen harmonyt is. Kipróbálhatjátok az Al 110-t is ha nálatok lehet kapni, nagyon finom, tejes íze van.
Próbálkozzatok tovább a tápszerekkel, vagy vegyél anyatejet.
Lehet adni másik tápszert.
Vagy másik tápszert.
Esetleg egy másik tápszert.
Jah. Ki ne hagyjam: másik tápszert is.
De a szomszéd Marcsa ilyenkó' má' tojásos nokedlit adott a gyerekének harcsapaprikással meg kolozsvári szalonnával.
Tapasztalt anyuka
PS: 4 hónapos kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást. De az még csak kóstolgatás, időbe telik, míg annyit tud enni, hogy jóllakjon. És amúgy kb fél éves koráig alig emészt meg belőle valamit.
PS2: ha fáj a hasa, adj neki Espumisant.
Nálunk is volt hasonló probléma, csaknem az összes tápszert végigpróbáltuk, végül a HIPP jött be minden tekintetben: nem fájt a hasa, rendbe jött a bőre (előtte borzalmas volt), és nagyon szerette is. Kb. ugyanennyi idős volt a lányom, amikor végre rátaláltunk a megváltásra.
Nekem is kevés tejem volt, a laktoherb nekem bejött, viszont én azt csináltam, hogy mindig megvártam, amíg "megtelik" a mellem, és akkor szoptattam. Tudom, hogy a tanácsadók ennek épp az ellenkezőjét javasolják, de az nálunk nem vált be. Én így 8 hónapos koráig tudtam szoptatni, nagyjából fele-fele arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!