Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Az elkészített tápszert nem...

Az elkészített tápszert nem akarja megenni babám. Fél óra múlva is odaadhatom még neki? Addig rakjam hűtőbe? Mikróban megmelegíthetem?

Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szobahőmérsékleten 2 órán át tartható az elkészített tápszer. Azt nem tudom mikróban melegíthető-e (anyatej úgy tudom nem), de cumisüveg melegítőben biztosan.
2019. szept. 1. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz tőle,ha 1x újra melegíted. Én is így csinálom.
2019. szept. 1. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rakta van a dobozon, 2 óráig szobahomersekleten tárolható és tápszer függő de 12-24 órán át hűtőben is.
2019. szept. 1. 22:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak ugye ez idő alatt kihűl, cumisüveg melegítő nincs és nem tudom lesz-e baja ha a mikróban melegíteni újra?!
2019. szept. 1. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja a mikróban. Egyedül arra figyelj, hogy összekeverd jól mikrozas után hogy ne forduljon elő, hogy egyenetlenül melegedett. Illetve ellenőrizd a hőmérsékletét, nehogy túl meleg legyen.

Egyébként nagyjából minden kórház szuleszeten reggel bekevernek egy nagy adag tápszert és azt adják ki 24 órán át azoknak a kismamâknak akik kérik. Hidd el nekik sem céljuk megmérgezni egyetlen újszülöttet sem ☺️

2019. szept. 1. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én anyatejet melegített fel egyszer úgy hogy nagyon meleg csapvizet engedtem egy edénybe és abba állítottam a cumisüveget.
2019. szept. 1. 23:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg 5ös.Most hogy írod eszembe jutott hogy szülés után a kórházban amíg nem indult be rendesen a tejem, pótlásnak kaptam tápszert amit egy edényben, jó meleg vízben kellett felmelegítenem. Köszönöm mindenkinek a választ!
2019. szept. 2. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!