Meddig áll el a már elkészített tápszer?
Szobahőmérsékleten 2-3 órát simán eláll, ez a dobozon is rajta szokott lenni. Mifelénk 4 óra is belefér...mert he megyünk valahová, akkor az első adagot megmelegítem és termoszban viszem. Semmi baja.
Hűtőben egy napig is eláll, csecsemő és gyerekosztályon egy napi adagok vannak előre elkészítve és hűtőbe téve. Tuti!
elméletileg nem szabad tápszert melegiteni? mondjuk ha már nagy, akkor semmi baja nem lesz, de ha még kicsi, csak tápis, akkor semmiképp ne csináld igy mert melegitéskor elvesznek belőle a vitaminok, úgy meg semmi értelme, hogy tápanyaghoz nem nagyon jut.
nkünk az van a tápszerünk dobozán, hogy szobahőmérsékleten max. 2 órát áll el. 1,5 óra után néztem és büdös volt, én nem adom oda ha nem issza meg
első válaszoló, a kórházban hideg tápszert kevernek be és azt melegitik étkezés előtt.
a kérdező mg eleve a tápszert melegiti, nem is csak a vizet és még azt szeretné újra odaadni. szerintem igy ez már sok
Nem lehet tobbszor megmelegiteni??? De neha 1 ora mire megeszi a vegere meg hideg mar nagyon. Ugy adjam oda??
Attol nem faj a hasa majd? En mindig tobbszor megmelegitettem mikozbe evett , bufiztetes alatt mert mar kivolt hülve.
akkor csinálj kisebb adagokat esetleg.
van tápszertartó is abba kiméred, cumisüvegbe viz, csak a mikróba kell bedobni fél percre bele a kimért por és friss, meleg tápit kap. ha meg se issza, meg kihűl, nincs értelme ennyit megmelegiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!