Az elkészített tápszer meddig áll el?
Szobahőmérsékleten 2 óra .
Hűtőben simán jó a következő etetésig
A kórházban előre bekeverik a napi adagot, igaz, azt nem tudom, milyen fajta tápszert adnak ott.
A dobozra ugye 2 óra van írva, de szerintem rossz íze van, amikor már kihűlt és rámelegítettem. Én utazás alkalmával egyszer egyszer adtam már oda 3-4 órája bekevert, adandó alkalommal újramelegített tápszert is (milumil ha start-ból), semmi gond nem volt belőle, de napi adagot nem mertem előre bekeverni.
Szerintem csinálj etetésenként 60-90ml-t és ha előbb éhes, akkor kevés volt, vagy kevesebb megy a kukába.
Vagy fejj le előre a tejet, egy ideig adj egy teljes adag tápszert egy evésre és a lefejttel pótold ki a többi szoptatást. Az anyatej eláll 3 napig is a hűtőben.
Én a maradékot biztos nem adnám oda neki...
De amúgy a dobohokon is rajta van, hogy a maradékot ÖNTSE KI!
Meg ha csak pótlásként adod, tehát alig fogy a dobozból, akkor mibaj ha kiöntöd? Spórolni akarsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!