Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérvár szülésznő...

Székesfehérvár szülésznő fogadás, tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok, de most derült ki hogy a doki akinél szültem volna kimegy külföldre jövő hónapban:/ így nem fogok tudni nála szülni Pesten, kőrzetileg Szekesfehervarhoz tartozunk és jó is lenne ott szülni. Problémamentes a terhességem eddig hála istennek, szóval jó lenne ha valaki meg az utolsó hetekre átvenne, doki nem is annyira fontos, inkább szülésznő. Jövő szerdán tudunk menni a szülőszoba látogatásra, esetleg ott tudok fogadni valakit? Vagy valaki tud ajánlani valakit, akit el tudok érni Fehérváron? :( nem szeretnék teljesen ismeretlen terepen lenni, jó lenne ha lenne szulésznőm! Köszi előre is a válaszokat.
2019. júl. 23. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az orvosodat kérdezd meg kit ajánl
2019. júl. 23. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha amúgy Pesten szültél volna akkor most miért mégis Fehérvár?
2019. júl. 23. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert Pestre csak a fogadott doki miatt tudtam volna menni, de amúgy nem tartozunk oda területileg. Viszont területileg Fehérvarhoz tartozunk, 10 percre van tőlünk a kórház, szóval logikusnak tűnik oda menni most már hogy nem lesz a dokim, és nagyon jókat hallottam a kórházról. Egyébként a dokim nem ajánl senkit sem, azt mondta hogy bárkit valaszthatok... köszi szepen... :/
2019. júl. 23. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem mert én is Fehérvárhoz tartozom, de én csupa rosszat hallottam a kórházról, ezért Pesten szültem. Sajna nem tudok ajánlani senkit, de azért olvasgass még a kórházról. Van olyan kórház Pesten ami szuper jó és fogadott doki nélkül is mehetsz oda, ha írsz 1 emailt a főorvosnak.
2019. júl. 23. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Fváron nem lehet csak szülésznőt választani. Orvos mellé tudsz csak. De, nem tudom melyik orvos fog fogadni 33 hetesen. Én a kisfiamat Fváron szültem, és életem legszebb élménye volt. Jelenleg 37 hetes terhes vagyok a kislányommal, szintén fváron szülök. Orvosként Dr. Rubliczky Leventét ajánlom, szülésznőként Bozsa Anikót, szuperül dolgoznak együtt!
2019. júl. 24. 05:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Köszi az infót! :) ha már szültel ott, nincs esetleg tapasztalatod azoktól akik fogadott orvos nélkül csak úgy “beestek” szülni? ☺️ Ha esetleg meg is úgy alakulna hogy nem sikerül fogadni, akkor kiváncsi vagyok hogy nagyon más e a bánásmód, vagy azért igy is segítőkészek? Elég csendes vagyok és nem követelőzök, nem várok el különleges bánásmódot, csak rettegek attól hogy lekezelők lesznek, tavaly a gasztron feküdtem bent egy hetet Fehérváron és szörnyű volt, minden napra jutott valami indokolatlan megalázó beszólás :/ csak ezt szeretném elkerülni :) szerinted ilyen szinten jó az osztály?
2019. júl. 24. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!