Anyukák, kik Zalaegerszegen szültetek, Horváth Zsuzsanna szülésznőről mi a véleményetek? Mikor lehet szülésznőt fogadni, és hogyan?
Képről nekem nagyon szimpatikus, de érdekelne olyanok véleménye, akik vele szültek. Ki volt mellé a szülészorvos, és milyen tapasztalataitok vannak a kórházról, orvosról, szülésznőről? Milyen volt a szülésetek? Nekünk első baba lesz, fogadott orvos nélkül, de szülésznőt szeretnénk.
20 hetes kismami
Ot nem ismerem.
Egyébként fogadninugy tudsz, hogy bemész, megmondod, hogy kit keresel és ha bent van, akkor odahívják, ha nincs, akkor megnézik, hogy mikor dolgozik. 28. vagy 30. vagy 32. hétig lehetnfogadni, már nem emlékszem. De érdemesebb minél előbb, mert meg van határozva, hogy havi hány szülést vállalhatnak.
Ha fent vagy facen, akkor jelentkezz a zalaegerszegi baba-mama csacsogó csoportba, ott biztos lesz, aki mesél róla.
Bár szülni még nem szültem, de már nincs messze. Én is első babás vagyok.
Fogadottaim: Kádasi doki(kezdeti problémák és após nyaggatása miatt fogadtunk dokit) és Bocskorné szülésznő(édesanyám meg szülésznő miatt rágta a fülem).
Én úgy tudom hogy 28-32.hétig lehet fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!