Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés volt, amikor...

Milyen érzés volt, amikor először megpillantottad a babád / először a mellkasodra tették szülés után?

Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 08:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Császár volt, mikor megszületett, oda tartották az arcomhoz, adtam neki puszit, nagyon édes illata volt :) oda tartotta vagy 5 percig,már kínos volt, igazából már vihette volna, mert nem tudtam vele ott lekötve mit kezdeni, míg tovább műtöttek, nem vagyok az a típus aki elkezd ott a gyereknek gagyogni :)
2019. aug. 1. 05:43
 22/23 anonim ***** válasza:
A műtőben kikötözve sürgősségincsászár utáni hasvarrogatás közben találkoztunk először, de így is fantasztikus volt, bár csak 20 måsodpercig tartott. Aztán az őrzőben kaptam meg újból, ahol nem mozdulhattam meg a spinál miatt, megnézni sem tudtam rendesen, nemhogy megfogni vagy mellre tenni, ez az óra a legrosszabb élményem a szüléssel kapcsolatban.
2019. aug. 1. 06:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Gátvédelemmel született és egyből megkaptam majd volt 2 aranyóránk. Emlékszem odatették és csak néztem őt, olyan szép volt; nem volt sem véres, sem magzatmázas, nem volt a fejecskéje sem eldeformálódva, azon gondolkodtam, hogy csak az én kislányom születhetett ilyen elegánsan. Az apukáján is látni a szerelmet amikor a már akkor is fekete szemeivel ránézett, elbűvölő pillanat volt. Nagyon büszke voltam magamra, magunkra és egyben óriási megkönnyebbülést is éreztem, hogy végre kint van vége a terhességnek és a fájdalomnak.
2019. aug. 1. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!