Nektek fájt a szülés?
Figyelt kérdés
Én nem sokára szülök, 1-2 héten belül, de nem tudom elképzelni, hogy olyan borzasztó lesz. Sokkal jobban félek egy mandulaműtéttől minthogy megyszüljem a gyerekem. Nektek erről mi a véleményetek? Egyáltalán nincs bennem semmi félelem. Max a császártól tartok, mert azt szeretném elkerülni. 12 éves koromtól 17 éves koromig rettentő menstruációs görcseim voltak, (volt, hogy a görcsök miatt nem tudtam menni)de igazából az sem úgy fájt, hogy gyógyszert kellett volna bevegyek. Én pozitívan állok hozzá, nektek erről mi a véleményetek? Veletek, hogy volt? Érdekelnek más tapasztalatai2019. júl. 5. 07:16
21/21 anonim válasza:
Pokolian fajt, semmihez sem hasonlithato. Orulok h tul vagyok rajta. Ettol fuggetlenul kesobb szeretnenk kistesot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!