Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj az, amikor gerincbe...

Nagyon fáj az, amikor gerincbe adják az injekciót?

Figyelt kérdés
Mert nagyon félek tőle.
2008. nov. 13. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha az un. EDA-ról van szó, akkor biztosíthatlak nem fáj! Igaz, mint mindenki én is nagyon féltem. De szerencsére ott volt velem a szülésznö, ö nyugtatgatott. Arra az egyre kell ügyelni, hogy ne mozogj közben.
2008. nov. 13. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Én inkább kihagynám. Azért ennek vannak kockázatai. Inkább éld át teljes egészében a szülést, nem olyan vészes, ki lehet bírni.
2008. nov. 13. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Egyáltalán nem fáj, nem azzal leszel elfoglalva. Igen vannak veszélyei, de ha nem mocorogsz, akkor minimális.

Üdv.

2008. nov. 13. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg nem fáj, csak fontos, hogy ne mozdulj meg. Ha pont akkor jön egy fájás amikor szúrnák, akkor abbahagyja a doki és utána folytatja. Nekem nagyon jó a tapasztalatom, ha megint fogok szülni nem haghynám ki.
2008. nov. 13. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
4.: pontosabban úgy csinálsz, mintha szülnél...
2008. nov. 13. 14:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Üdv.33 hetes kismama.
2008. nov. 13. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

én is kértem, nem bántam meg. egyáltalán nem fájt, nagyon ügyes volt a doki, aki beadta.

szerintem mindenképpen megéri kérni. nekem azt mondták a szülészeten, hogy jobb a babának is, és hogy manapság már nem kell úgy szülni, mint az őskorban.

2008. nov. 13. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem epidurális érzéstelenítésem volt nem szóltak, hogy mikor szúrnak. Csak a 3-ik jött össze és 4 hónapig alig tudtam lábra állni mert mindig bizsergést éreztem illetve azt hogy nem bír el a lábam.
2008. nov. 14. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!