Ti melyik korhazba szultetek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 13:55
11/20 anonim válasza:
SOTE 1, Baross utca.
Nekem jó élmény volt.
12/20 anonim válasza:
Szent Imre. Szuper ellátást kaptam.
13/20 anonim válasza:
Szegedi Klinika. Inkább hagyjuk.
14/20 anonim válasza:
Szent Imre! 5x szültem ott, legjobb kórház!!! Szültem választottorvossal, szültem csak szülésznővel ésszültem ügyeletben. Mindegyik szuper volt!
15/20 anonim válasza:
Kistarcsa Flor Ferenc kórház. 2x szültem itt, és mindig jó érzés tölt el ha visszagondolok rá.
16/20 anonim válasza:
Sátoraljaújhely. Csecsemősök bunkók, nővérek fele fele. Egy van aki nagyon normális,kedves, a többi hol ilyen hol olyan.. orvosok közömbös...nekem volt fogadott orvosom, de nem igazán vettem észre H fogadott volt... Ennek ellenére most is itt fogok szülni, mert a közelben nincs más kórház.
17/20 anonim válasza:
Eger, Markhot Ferenc kórház.
Mindenki ijesztgetett, hogy borzalmasak az orvosok, nővérek az ellátás és kb minden. Nem is ott terveztem szülni, aztán mégis úgy hozta a sors, ráadásul ügyeletes orvosnál és szülésznőnél. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve. Nem piszkáltak feleslegesen, mindenki nagyon rendes és segítőkész volt. 4 napot voltunk bent a babával, vip szobában. A csecsemősök is segítőkészek voltak, hajnalban is mentem hozzájuk segítséget kérni, egy rossz szót nem szóltak soha.
A kaja is egész jó volt. Összeségében pozitív élmény volt.
18/20 anonim válasza:
Szolnok. Undorító. Lekezelő csecsemősök,egy vagy két nővér volt kedves,a többi mint az ufo. És igen ,nálam is a takarítónő volt a legdrágább, segítőkész.
19/20 anonim válasza:
Miért fontos ez? Az ország kórházairól írsz? Csak mert azt sem írtad, egyáltalán melyik megye érdekel.......
20/20 VeDi84 válasza:
Megyeszékhelyről SOTE mentem szülni. Jó döntés volt, ha lesz második baba őt is ott szeretném szülni (másik orvosnál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!