VBAC tapasztalatok? Sikerült, nem sikerült?
Figyelt kérdés
Sziaszrok. Azokhoz szól a kérdésem akik bevállalták császár után a sima szülest VBAC-et. Sikerült vagy sem? Minden jó-rossz tapasztalat érdekelne. Első gyerekem császaros volt, Most vagyok 35 hetes terhes a másodikkal és még van 1 hetem eldönteni, hogy sima szülés legyen vagy program császár. Ezért is érdekelnek tapasztalatok olyanoktól akik hasonló helyzetben voltak.2019. máj. 17. 17:05
1/5 anonim válasza:
Nekem sikerült! 😊 első 22óra szenvedés után lett császár. Indított szülés volt és borzalmas.... A másodiknál már nem indíthattak a császár miatt. 41.héten magától indultak meg a fájások, és burokrepesztés után 4óra múlva meg lett a baba. Nehéz volt mert fájt rendesen de nagyon oda figyeltek rám hogy minden rendben menjen! 100x szülnék természetesen mint egy császár. Engem nagyon megviselt a műtét.😕
2/5 anonim válasza:
Baratnomnek sikerult, raadasul 4 honapos volt a fia, mikor a lanya megfogant, az orvos beszelte ra a huvelyi szulesre, es sikerult is neki.
3/5 anonim válasza:
13 hónap korkülönbség van a gyerekek között, a második vbac baba. Csodálatos élmény volt, én a fájdalmat is élveztem, mert nagyon vágytam a természetes szülésre. Alig várom a következőt. 😊
4/5 anonim válasza:
Nem sikerült, de már akkor sem bántam mikor kiderült be kell feküdnöm császárra, annyira vártam, hogy láthassam. Végül jó élmény volt. El volt vékonyodva a hegem, így oxitocint, sem kaphattam. 3 év van a gyerekeim között.
5/5 anonim válasza:
Nálam szóba sem jött a császár, az orvosom sima szülés párti. Amikor kiderült, hogy a baba meghalt a 36. héten, akkor megindították a szülést oxitocinnal. 18 óra alatt megszültem simán a 3,5 kg-os halott babát. Komplikáció nem volt. Majd a következő baba is simán született. A hegátnézés kellemetlen volt, de más negatívat nem tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!