Nincs protekcióm a kórházban és csak dokit fogadtam, szülésznőt nem. Kitől kell kérni a babaszobát, apás szülést és a fájdalom csillapítót?
szerintem kevesünknek van protekciója.
ha a korház nem tiltja a társas szülést akkor lehet
fájdalom csillapitást kérhetsz de ha éjjel szülsz nem mindenhol van müszakban anesztes és akkor nincs az se..
tedd fel úgy a kérdést hogy ird ki hol fogsz szülni mert akkor konkrétabban több már szült anyuka válaszát láthatod majd...ok?
vagy kérdezd a dokidat... neki tudnia kell
a babás szobát a szülésznő intézi mielött osztályra kerülsz az örzőben kérdezd meg..
de elviekben kell lennie védőnődnek is, az enyém azt is meg tudta mondani konkrétan az én orvosomnak mennyit szoktak adni a kismamák. És ő mondta, hogy nem kell szülésznőt fogadnom, mert az én dokim maga vezeti le a szülést, szülésznő nélkül gyakorlatilag.
Úgyhogy szerintem a védőnőd is tud választ adni.
Szia én Kaposvári vagyok, napokon belül szülök, nekem védönöm is és orvosom is van, a fájdalomcsillapito ugy van hogy adnak injectiot, adnak gázt, de EDA-t csak ha nappal szülsz mert éjjel nem mindig van bent olyan aki tudja csinálni, az egész szülészeten itt 4-n tudják, nekem ezt a Rák doki mondta. a babás szoba.. az meg ugy van hogy örülnek ha olyat kérsz, addig is veled van a baba, nem nekik kell vele foglalkozni.
az apás szülés meg ugy van hogy a szülöszobába bejöhet veled az apa, vagy ha az nincs akkor anyud, de nappal ha nincs apuka nem mehet be senki.. ha véletlenül sokan szülnek aznap akkor 2 ágyas szülöszobába kerülsz, oda nem biztos hogy beengedik az apukát, mert csak egy függöny van az ágyak között. van 3 db egy ágyas meg 2 db 2 ágyas szoba.. ha valmi érdekl, kérdezz még, bár nem szültem, de voltam többször a szobán és láttam sok szülést is már.. zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!