Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél adnak valamilyen...

Szülésnél adnak valamilyen fájdalom csillapitót?

Figyelt kérdés
Szülésnél mit adnak be vagy csak simán megy ott minden? érzéstelenítő nélkül ?
2008. nov. 10. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Ahol én szültem, ott senki nem kapott. Még aki kért volna, az sem.

De hidd el, símán ki lehet bírni, nem vészes. Neked, és a babának is jobb, ha nem kapsz fájdalomcsillapítót. Ez így természetes. Így tudod igazán átélni a szülés minden kínját és szépségét. (Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy elítélem, aki fájdalomcsillapítót kér, mielőtt valaki nekem esne...)

2008. nov. 10. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem gázt lehetett volna szívni, de nem kaptam levegőt a maszkba. Jobb a babának ha nem avatkoznak közbe semmivel ha nem muszáj.
2008. nov. 10. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg gátmetszés előtt kapsz egy szurit oda,de nem fogod érezni.Hidd el!Én elvileg kaptam,a szülésznő azt mondta.Utólag meg minek hazudna ugyebár?De ha nem kapsz sem fogod érezni,mert nem is oda koncentrálsz amit valószínűleg most nem hiszel el de így lesz.mindaddig amíg nem éljük át azt az érzést mondhat bárki bármit..De higgy nekünk tényleg így lesz.A vajúdásról meg csak annyit ha Te alapból bírod a fájdalmat nem hiszem,hogy kibírhatatlan lenne.De ezt viszont mindenki másképp éli meg.Ha ez segit Nekem hosszú volt,de nem kibírhatatlan..Sok sikert!
2008. nov. 10. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
lehet kérni EDA kanült vajúdás alatt, de akkor nem kelhetsz fel. barátnőm szerint valóban tompitotta a fájdalmat, de a vajúdást meghosszabította. én nem kaptam semmit, és abszolút kibirható volt.gátmetszésnél adnak lidocaint, de azt észre sem lehet venni.
2008. nov. 10. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Ahol én szültem ott nem adnak.

Én nemis kértem volna! Persze én szerencsés alkat vagyok, mert igazi fájásaim sem voltak! Maga a szülés nem fáj!

Megmondom őszintén, nekem a 2 órás megfigyelési idő volt kegyetlen! Szédültem semmi erőm, és éreztem, ahogy a gátmetszés helyére adott szurinak megy ki a hatása.

De 2 óra elteltével már sétálgattam!

Szerintem nem éri meg fájdalomcsillapítót kérni!

2008. nov. 10. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gátmetszésnél nem mindig adnak szurit! Én az elsőnél kaptam, mert farfekvéses volt, és nagyot kellett vágni, de egyáltalán nem fájt. A másodiknál nem kaptam, de így se éreztem semmit. Viszont a varrásnál adtak egy szurit, így abból sem éreztem semmit.
2008. nov. 10. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem!:) Köszönöm a válaszokat szerintem jobb a természetes hiszen régebben is sokan kibirták fájdalomcsillapitok nélkül !
2008. nov. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!