Szült mostanság valaki a SOTE I-en? Baross utca 27.
Megosztanátok a tapasztalaitokat? Mit kell vinni? Mit adnak? Mi az, ami hiányzott nektek, mert nem gondoltatok rá, hogy majd kellhet?
Kétszer szültem, 2 hét múlva jön a harmadik, csak a helyi viszonyokat nem ismerem, máshol szültem korábban.
Köszönöm! :)
En is ott fogok szulni csak juliusban. Program csaszar.
Ha megtudod mit kell vinni leirod nekem is? :) julius elejen kell mennem addig osszekeszitenem en is :D
Apuka bent lesz veled? :)
Itt vagyok. Nem a legjobb, de ki lehet birni.
A szulesnel kedvesek voltak. Az orzoben is egy holgy. A tobbi is segitett in I, de se egy mosoly, se egy kedves, tamogato szo.
Az osztaly eleg gaz. Alapitvanyi (fizetos) szobat kertem. Hat, a Tesco wc szintjen van. Torott uloke, vastag Kosz! Harom kezmosobol egyben van szappan. A noverkek hozzaallasa nagyon valtozo. Van kedves, segitokesz es olyan, akitol eret vagnek magamon!
Listat nem kaptam. A mutethez, orzoben korhaz haloing van, ott furdes elott betetet is adtak. Semmit nem adnak az anyanak az osztalyon kajan es gyogyszeren kivul, szoval mindent hozni Kell. Babanak ruhat adnak, illetve, furdesnel ok tisztaba teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!