Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon szétrepedt a böröm a...

Nagyon szétrepedt a böröm a szülésnél, mennyi idö mig teljesen elmulik?

Figyelt kérdés
van valaki aki plasztikáztatta?Hol és mennyiért?
2010. júl. 8. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

ha annyira sok a pénzed.....Börátültetés.....

Szerintem a terhesség alatt repedhetett nyúlt a böröd nem a suüléskor.

2010. júl. 8. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyit lehagytam,hogy a csíkok sosem múlnak el teljesen csak halványodnak.
2010. júl. 8. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Előbb utóbb a repedések kifehérednek, vagyis gyöngyház-színűek lesznek. Nekem a mellemen repedezett meg a bőr az 5 és fél hónapos szoptatás alatt és ahogy nézem egyre rosszabb lesz, de ezt vállaltuk. Majd bejavul a helyzet, ha már nem szoptatok.

A plasztikázás árát szerintem inkább a babára költsd:)

2010. júl. 8. 08:11
 4/8 A kérdező kommentje:
bocs a terhesség alatt repedt meg a böröm ,elirtam
2010. júl. 8. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nagy babán lett és elég csíkos maradt a hasam. Bár annyira nem vészes. Inkább a lógó bőr zavar.

Valamennyire visszahúzódott, de így is nagyon zavar.

Fél éves a fiam. Még szeretnék lefogyni kb. 15 kilót.

Utána gondolkodom plasztikán.

Szerintem ha megteheted csináltasd meg ha nagyon zavar és ha nem szeretnétek több babát. Mindenképp érdemes előtte elérni a kívánt súlyt.

Elvégre nők és feleségek is vagyunk.

2010. júl. 8. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
sosem múlik el...halványul, de ennyi...bár én egy éve szültem és mindig nagyon látszik!!! örök emlék.... plasztika sem tudja eltüntetni! fel lehet varratni ha lóg a hasad de ennyi, a csíkok akkor is ott maradnak!
2010. júl. 8. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen sosem fog elmúlni csak halványodik kifehérednek a csíkok!Nekem is nagy babám született 1,5 éve és még mindig szinte ugyanolyan repedt a böröm!És nem csak a hasamon hanem a térdemig ahogy sokat híztam e miatt!és csak halványodott enyhén!de ez sosem múlik el!Evvel jár a babaválallás!
2010. júl. 8. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a többiekhez,sose fog elmúlni,csak halványodni,nekem két éves a kisfiam,ahogy nőt a hasam,egyre csak repedt szét,pedig esti program volt,h apa kenegette a hasam,és a feszesítő ellenére is szétjött.A mai napig látszik,sajnos a lógó hasam is.Néha zavar,néha nem.
2010. júl. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!