A szülés utáni betétet magamnak kell cserélni vagy kicseréli nekem a nővér?
Figyelt kérdés
Mennyi időnként kell cserélni?2019. jún. 1. 22:27
1/21 anonim válasza:
Neked kell kicserélni magadnak. Amikor érzed hogy betelt.
2/21 anonim válasza:
A se ggedet ne törölje ki?
Amikor érzed, hogy szükséges elmész a wcre és kicseréled
3/21 anonim válasza:
Ez hogy merült fel, hogy a nővér cseréli? Ne viccelj! Egy órával szülés után már el kell látnod egyedül a babát, ha rolling -inben vagytok. Császár után 9 órát várnak, mielőtt lábra állítanak, aztán utána.
4/21 anonim válasza:
Császár után 2 órával már a folyosón sétálgattam a se@@edet ne törölje ki???
5/21 anonim válasza:
Ezt most te sem gondoltad komolyan.
6/21 anonim válasza:
#5, szerintem komolyan gondolta, egyszerűen mivel még sosem szült, fogalma sincs, hogy mennyire lesz KO utána órákkal.
7/21 anonim válasza:
Császár után engem lemosdattak és tettek be betétet... Mivel érzéketlen volt alul minden. Lehet, hogy erre (is) gondolt a kérdező.
8/21 anonim válasza:
Nnna, megjöttek az ősanyák.
Szülés közben sok vért vesztettem, engem betoltak a szobába, fel se birtam kelni, nem is engedték. Lányomat is csak 3 óra mulva hozták. Wc-re a nővér kisért ki, segitett betétet cserélni.
Szóval minden attól függ milyen állapotban leszel.
9/21 anonim válasza:
Ugyanígy voltam mint a 8as, már a tusolóban elájultam majdnem a sok vérveszteségtől,aztán az első pisilésnél szintén, úgy tolt egy nővér ki,és segített a wcre ülni meg betétet cserélni.
10/21 anonim válasza:
Sok vért vesztettem, alig birtam felkelni, csak a wcig mentem ki, betétet cseréltem, pisiltem, majd vissza az ágyba. 1 napig magarol sem tudtam.
Amugy nem cserélnek, hiszen magad kell ellátnod a babát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!