Van itt valaki aki a biztonságosabb szülés érdekében a császármetszést "választotta"?
Már megint a ro.ha.dék hüvelyi úton szülő nők, mi?
Érdekes, kiváncsi lennék egy simán szült nőt hol érdekel egy császáros szülés, annak minősítgetése. Mert eddig csak olyat olvastam, hogy a császárosok szerint, akik természetesen "soha nem szülnének másképp" akik simán szülnek, ostobák, irigyek, szenvedést kívánnak. Bezzeg a császárral minden Disneyland :D
Nem értem mi ez a frusztráltság, ha te választod magadnak a császárt. Szülj ahogy akarsz, te örülj magadnak, hogy császároztak, aki meg természetesen szült, hagyd, hogy örüljön annak, hogy meg tudta szülni.
Nekem sürgősségi császárom volt 12 óra vajúdas után. A fiam szívhangja esett, az oxi nem hatott, koszos volt a magzatvíz is, ezért indítottak. Végül császar lett. A sebem elfertőződött, szétnyílt, majd be*artam míg kitakarították. 12 hétig volt nyitva, minden volt csak nem egyszerű vagy fajdalommentes, de a lényeg, a fiam egészségesen jött a vilagra, a többi mellékes. Most varjuk a kistesót, bevallaltam volna a természetest, de trombózist kaptam, így az orvos kizárta a lehetőséget. Valahol nem bánom, nem csinálnám végig újra, amit a fiammal.
Teljesen mindegy hogyan szülsz, ez is, az is faj. Mind a két módnak megvan a veszélye. Se több, se kevesebb nem leszel, akarhogy is adsz életet. A lényeg, hogy mindenki egészségesen megússza. Ha nem lenne császar, igen magas lenne a halalozások szama szülés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!