Miért baj az, ha valaki önként a császármetszést választja?
Ez azoknak az embereknek szól, akik a választható császármetszés ellen vannak. Most nem arról beszélek, amikor kötelező a császárt választani, hanem amikor a kismama előre eldönti, hogy mit szeretne.
Ez titeket miért zavar?
Engem sem zavar, mindenki úgy dönt ahogy akar. Nekem 2 gyerekem van, és amikor én szültem még nem volt választása lehetőség. Mindkettőnél rettegtem a fájdalomtól. Az első szülésem sima volt. 1 óra vajúdás után megszületett a fiam. Nem volt vészes. Utána csak a gátvarrat miatt volt pár napig kellemetlen alul. De amikor hazamentünk már gondom sem volt. 2 évvel később a lányok születtek meg, ők császárral. Rátekeredett a köldökzsinór a nyakukra, ezért az orvos császárt alkalmazott. A vajúdás miatti fájdalom ugyanúgy megvolt, majd kaptam egy csomó érzéstelenítést (ami akkor fájt). Magát a hasfelvágást akkor nem éreztem. De utána hónapokig szenvedtem a gyógyulási idő alatt.
Annyira rossz volt, hogy pont a császár élmény miatt nem vállalok több gyereket, pedig szerettem volna még.
Nem árt ha tudjátok, hogy császárnál hasizmos, hasfalat , mindent vágnak..
De engem nem zavar ha valaki önként a császárt választja, Na majd a saját bőrén tapasztalja, hogy nem fájdalommentes.
Engem nem zavar, de ezek az okok, amik felmerulnek:
1, Mert nagy hasi műtét, aminek magas kockázata van a hüvelyi szüléshez képest.
2, Mert az újszülöttnek jobb a hüvelyi szülés.
3, Mert korlátozza a születések számát
4, Mert nagyon magas a költsége a hüvelyi szüléshez képest
Tejbelövellés is késhet, baba se biztos, hogy aznap tud szopni...
Köszi a válaszokat, mondjuk leírtam, hogy a kérdés azokhoz szól akiknek BAJUK van a fent említett dologgal, mert szeretnék ellene érveket olvasni.
#5 szerencsére itt választható, úgyhogy ingyen van. (Nem M.o.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!