Miért baj az, ha valaki önként a császármetszést választja?
Ez azoknak az embereknek szól, akik a választható császármetszés ellen vannak. Most nem arról beszélek, amikor kötelező a császárt választani, hanem amikor a kismama előre eldönti, hogy mit szeretne.
Ez titeket miért zavar?
És komolyan inkább alávetnéd magad ég komoly műtétnek minthogy beválalj egy szülést? Nem műtöttek még igaz? Nem séta galopp. Szövődmények lehetnek. Ott a felépülési idő.
Inkább kezdj el már most intimtornázni.
Csak annak baja, aki ezt választja. Mennyire puhányok lettek a nők, hogy már a szülést is önszántukból "megspórolják" aztán siránkoznak, hogy nem halványul a heg, szétnyílt a hasizom-nem húzódik vissza, nem tud aludni, ülni, köhögni stb...
Komplikációja babára és mamára nézve is nagyobb az önjelölt császárosoknál és a babának is jobb,ha a szülőcsatornán keresztül adaptálódik- hüvelyflóra és stresszfaktort figyelembe véve.
Kérdező, inkább olvass SZÉP szüléstörténeteket, amik természetes úton történtek. Itt az enyém pl.:
3 óra vajudas után a kezemben volt a gyönyörű és egészséges kisfiam. (Első szülésem!) Vágtak igen, ezmiatt 2 napig nehezebb volt ülni, de ennyi! Nincsenek vizelettartási problémáim, nincs aranyerem, semmi hátrányom ebböl! Én a császártól rettegtem! Semmikepp sem akartam, hogy "felvágjanak", örökre ott legyen egy heg, gerincbe kapjak érzéstelenítőt, ne élhessem át ezt a csodát, és csak kiemeljék a gyermekem...nem nem és nem akartam! Fejben döntöttem el, hogy erős leszek és hamar meglesz természetesen, így is lett. Mindketten jól voltunk utána, azóta is szoptatok, nem volt gond az égvilágon semmivel. A fájdalom pedig túlélhető, nekem pedig kicsi a fájdalomküszöböm amúgy. Tehát ne félj tőle, ez a legjobb a babának es neked is! Remélem változik a véleményed és azon leszel, hogy természetes úton szülj. Ez az egész egy csoda! Ha olyan brutális lenne, nem szülne mindenki masodikat, harmadikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!