Ha nincs egyéb orvosi indok akkor kb 10 cm bugyi vonalnál.
2017. dec. 7. 19:35
2/11 anonim válasza:
Ja és vízszintesen.
2017. dec. 7. 19:36
3/11 anonim válasza:
Nekem 8 éve már bikinivonalban vágtak.
Azóta ugye már teljesen begyógyult, így egy körülbelöl 15 cm hosszú és 1.5 mm széles halvány vonal látszik, amit a bugyi bőven eltakar.
2017. dec. 7. 19:42
4/11 anonim válasza:
Ritkán, de csinálnak ma is függőleges vágást. Azt kb. a köldöktől indulva lefelé kell elképzelni. Erre a gyakorlatban tipikusan életveszélyes helyzetekben kerül sor, amikor nincs idő a kisebb, vízszintes vágással tökölni. Esetleg még akkor, ha a baba nagyon szerencsétlen helyen vagy módon fekszik, és egy alsó, vízszintes vágással nem lehetne hozzáférni rendesen.
Egyébként viszont a Kerr- vagy Pfannenstiel-vágás a leggyakoribb, ami kb. ekkora, és így néz ki:
nekem kb 15 cm hosszú és fél centi széles. februárban szültem.érzékeny szokott lenni időjárás változásra, viszketni is szokott, és fáj ha odakapok v a kisfiam odarúg.... :D
2017. dec. 7. 20:04
6/11 anonim válasza:
10 cm körül, bugyivonal nekem keloidos hegem van tehát életem végéig hordozom a vörös dagadt csíkot,sajnos genetika.
És annyi még a változás hogy már nem vágját szét a hasfalat csak széthúzzák így gyorsabb a felépülés.
2017. dec. 7. 20:27
7/11 anonim válasza:
A corporális császármetszést már csak nagyon ritkán csinálják, ha orvosilag indokolt. Nekem sajnos volt hozzá szerencsém egy természetes hüvelyi szülés után, egészséges terhességben váratlanul koraszültem a 27. héten, magzatvédelem és lábtartás miatt volt sürgősségi császárom, a köldöktől lefelé egészen a bikinivonal alattig vágtak. Pokoli volt a felépülés, elhúzódó és nagyon fájdalmas, a hegem a mai napig hatalmas és elég ronda, mondjuk az a legkisebb gond. Gyerek jól van, egészséges, az a lényeg, egy kiló sem volt, mikor megszületett.
2017. dec. 7. 20:32
8/11 anonim válasza:
Márciusban volt császárom, bugyi vonal alatt, kb 10cm hosszú. Egy része kifehéredett már, ott kb ceruzavonal vastagságú, a többi még gyógyul. Sokkal kisebb, mint amire számítottam, és nem is látszik ki a bugyiból.
2017. dec. 7. 21:17
9/11 anonim válasza:
8as vagyok. Azt elfelejtettem, h ma már inkább bôr alatt vannak a varratok, nem tudom, hogy hívják szaknyelven. De csak középen meg a két szélén van kint, és szépen kihúzzák varratszedéskor. Sokkal szebb, mint a régiek, pláne a kapcsos. Gondolom olyan ma már sehol nincs.
2017. dec. 7. 21:21
10/11 anonim válasza:
6éve volt császárom.Bikinivonalban,kapcsozták.Ma már nem is látszik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!