Volt valamilyen folyásod a szüléshez közeledve?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 39 hetes kismama vagyok, és rengeteg vizes állagú, fehér folyásom van az utóbbi napokban. Teljesen szagtalan és nincs semmi egyéb tünetem. Ha magzatviz lenne, ugye teljesen színtelen lenne?2019. máj. 29. 13:53
1/5 anonim válasza:
Igen. Színtelen és még ha csak csordogál akkor is folyamatos szinte, tehát aludni sem tudnál tőle. Egyéb tüneteim nem volt nekem sem.
2/5 anonim válasza:
Nem. Szülés előtti este jött egy bagyobb adagmagzatviz. Amikir bementünk, a doki kinevetett, azt mondta folyás. Mondom tuti nem. Megvizsgálza lakmuszpapírral. Masnap délelőtt megszültem. Egész terhességem alatt nagyon minimális folyáska volt, semmi több.
Nekem vizes szagtalan fehéres közepű, nagy mennyiségű folyás volt a gyanús, ami miTt bementem.
3/5 anonim válasza:
nekem is volt utolsó napokban, és azthittem mindig, hogy a víz...
de aztán utolsó este, nagy pukkanás, és ömlött :D na az volt a magzatvíz.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt folyásom, folyton azt hittem szivárog a magzatvíz..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. máj. 29. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!