Tudtok esetleg valamilyen TERMÉSZETES módszert, ami növelheti az ikerterhesség esélyét?
Ráolvasás...
---
(Nincs ilyen módszer.)
Most oszinten: ha LETEZNE ilyen, az nem folyna mar a csapbol is? Gondolkozz mar :)
Miert akarsz amugy ikreket? Sokkal nagyobb a kockazat.
Genetika vagy lombik ...
A tobbi hablaty csak
Az egyetlen, ami mindenkinek elérhető és növelHETi az esélyt, az az, hogy közvetlen azután esel teherbe, mikor abbahagyod a fogamzásgátlót és a szervezeted épp a normális működésre próbál visszaállni. Persze ez sem garancia, csak az átlagos esélynél egy icipicivel több van. Az összes többi genetika, amin nem tudsz változtatni vagy ugye a lombik.
Egyéb nincs. De amúgy nem nagy öröm az ikres terhesség, nem tudom miért akarják elérni egyesek, sokkal több a kockázat, koraszülés esélye nagyobb stb. Van min aggódni egy sima terhességnél is, ikreknél meg főleg...
nekem ikreim vannak.
egyszer voltunk együtt védekezés nélkül :D vagy inkább, úgy írom, először - ebből fogantak.
nincsenek ikrek a családban.
29 éves voltam akkor.
és spontán :)
ma már 3,5 éves, gyönyörű nagylányok.
válasz: szerencse kell hozzá, ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!