Tudtok esetleg valamilyen TERMÉSZETES módszert, ami növelheti az ikerterhesség esélyét?
Figyelt kérdés
Itt gondolom a peteérést segítő dolgok növelik az esélyt, hogy egyszerre 2 petesejt is megérjen. Tea, vitamin, valamilyen diéta?! Butusnak tűnik a kérdés, de érdekel!2017. ápr. 30. 22:23
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok, fogamzásgátlót 4 évvel azelőtt hagytam abban, hogy megfogantak volna, csak óvszerrel védekeztünk korábban.
semmilyen hormont nem szedtem. vagy bármilyen gyógyszert.
12/14 anonim válasza:
Mi a párommal úgy gondoltuk hogy legyen kis tesó a lányunknak ezért bele vágtunk majd a nőgyógyász közölte velem hogy ikrek A családban nincsenek ikrek akkor mégis hogy így hát utána kérdeztem és olvastam és ki derült hogy a korom miatt valószínűleg hisz 1 várandósságom 21 évesen volt most 29 éves vagyok.
13/14 anonim válasza:
Utolsó nem tudom hol olvastál utána de tuti nem a korod miatt. Persze, megvan A Titok: ha 21 évesen szül valaki, nagy az esélye ikreknek 😁😁😁😁
Sok baromságot olvasni itt de ez a top butaság eddig.
14/14 anonim válasza:
Ja nem is, a 29 év az ikerterhesség titka. Hol olvastál utána, most komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!