Az NST-n a babám szíve ki-kihagyott, ezért holnap be kell feküdnöm megfigyelésre. Vigyem az egész pakkot, vagy csak a legszükségesebbeket? Holnapra vagyok kiírva.
Figyelt kérdés
Fájásom nincs, csak jóslóim 10-20 percenként.2008. nov. 12. 10:02
1/9 anonim válasza:
Vidd az egész pakkot,már nem hiszem,h hazaengednek.No meg abból a 10-20 percenkénti jóslóból hamarosan baba lesz:)
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én tuti vinném a cuccomat, nyugodtabb is lennék, ha bent tartanának és folyamatosan figyelnék. Nem derült ki, hogy mennyi idős terhes vagy, de ha kevés van vissza, akkor nem hiszem, hogy kiengednek.
3/9 A kérdező kommentje:
Ezek a jóslók hétfő reggel óta tartanak ám, de nem fájnak, és a méhszájam se nyílt ki tőle semennyire.
2008. nov. 12. 10:05
4/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak: holnapra vagyok kiírva, írtam is az utolsó mondatban. :)
2008. nov. 12. 10:06
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én is tuti vinném az egész petyerkát. Ha esetleg terheléses vizsgálatot végeznek, az be is indíthatja a szülést, elfolyhat a magzatvíz.
(Nekem is be kellett feküdnöm, mert túl gyors volt a pulzusa a babácskának az nst-n, én hazajöhettem, de több szobatársammal megesett, hogy felvitték őket erre a vizsgálatra, és már le sem jöttek...)
Könnyű szülést! Üdv!
6/9 anonim válasza:
Szia! Az nem gond ha viszed és nem kell, az viszont igen, ha nem viszed és kellene. Szóval vidd.
7/9 anonim válasza:
Jujj, bocs, nem vettem észre, hogy írtad:) Hát ha meg holnapra vagy kiírva, akkor kötelező vinni a cuccot! Könnyű szülést:))
8/9 anonim válasza:
Szia, vidd a motyódat, már csak babával mehetsz haza!!! Könnyű szülést :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor viszem. :)
2008. nov. 12. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!