Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mondanátok olyan kórházat...

Grófné Melinda kérdése:

Mondanátok olyan kórházat Budapesten, ahol vajúdni is együtt lehet a férjetekkel, és van kórtermi látogatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, első babát várjuk, a Szent Imrében szülnék, de ma voltunk szülésfelkészítőn, és mondták, hogy addig amíg nem tágul a mama 4centire nem vajúdhat együtt a párjával. Utána visznek csak a szülőszobára, ott persze már együtt csinálhatjuk, de előtte? ha órákig vajúdok? egyedül????

Van olyan kórház ahol ez másképp van?

A másik, hogy szülés után nincs kórtermi látogatás....

Namármost, ha én nem leszek olyan állapotban, hogy össze tujam magam szedni hogy kimenjek a szobából, akkor 4 napig vagy ameddig benn kell maradnunk, nem is láthatjuk egymást a párommal? ez agyrém... Sok kismama arra panaszkodik, hogy ha van kórtermi látogatás, akkor hogy szoptat meg ilyenek,. hát ez felháborít, nincs annyi eszük, hogy meg lehetne kérni a másik kismamit, hogy léci menjen ki a férjed erre az időre? 3-5 ágyas szobákban annyira lehetetlen összhangot találni, hogy ezt megoldjuk? amíg valaki szoptat, a férjek kimennek és kész. Szerintem ez tök egyértelmű. Meg lehet kérni a másikat nem? Van másnak is ilyen problémája? vagy csak nekem? Tudtok ilyen családbarát kórházat itt pesten?

30 hetes kismami

2010. júl. 6. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Volt MÁV vagyis ÁEK, bent lehetett végig a férjem. A szobákba elvileg nem lehet bemenni, gyakorlatilag viszont igen :) A szoptatás sem probléma, mert elfordul az ember vagy tényleg megkéri, hogy addig menjen ki. Bár engem ez sem zavart, csak mindenkinek tudni kell viselkedni :)
2010. júl. 7. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
sote I.-en 1 ágyas szülőszobák és vajúdók vannak. csak sajna a gyermekágyas osztály elég gáz és a nővérek sem a legjobbak, persze tisztelet a kivételnek
2010. júl. 7. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a gyors válaszokat, sokat segítettetek. Én "kizárom a külvilágot" azzal nem lesz gond hogy mást is látogatnak, ha "éjjel-nappal" velem is ott lehet a férjem :)Bízom benne, hogy más is olyan toleráns mint én, és egymás között meg tudjuk majd beszélni ha valakit zavar valami, szoptatáskor vagy bármi máskor, és tekintettel leszünk egymásra.

Mégegyszer köszi a hasznos válaszokat :)

Jó babázást neketek :)

2010. júl. 7. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szent János Kórház. Külön szobák vannak minden szülőnőnek a szülőszobás részen. Végig ott lehet veled a párod. Látogatók bejöhetnek a szobákba este 19 ig. Három napig folyamatosan együtt voltunk napközben apával és a babával.
2010. júl. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!