Mondanátok olyan kórházat Budapesten, ahol vajúdni is együtt lehet a férjetekkel, és van kórtermi látogatás?
Sziasztok, első babát várjuk, a Szent Imrében szülnék, de ma voltunk szülésfelkészítőn, és mondták, hogy addig amíg nem tágul a mama 4centire nem vajúdhat együtt a párjával. Utána visznek csak a szülőszobára, ott persze már együtt csinálhatjuk, de előtte? ha órákig vajúdok? egyedül????
Van olyan kórház ahol ez másképp van?
A másik, hogy szülés után nincs kórtermi látogatás....
Namármost, ha én nem leszek olyan állapotban, hogy össze tujam magam szedni hogy kimenjek a szobából, akkor 4 napig vagy ameddig benn kell maradnunk, nem is láthatjuk egymást a párommal? ez agyrém... Sok kismama arra panaszkodik, hogy ha van kórtermi látogatás, akkor hogy szoptat meg ilyenek,. hát ez felháborít, nincs annyi eszük, hogy meg lehetne kérni a másik kismamit, hogy léci menjen ki a férjed erre az időre? 3-5 ágyas szobákban annyira lehetetlen összhangot találni, hogy ezt megoldjuk? amíg valaki szoptat, a férjek kimennek és kész. Szerintem ez tök egyértelmű. Meg lehet kérni a másikat nem? Van másnak is ilyen problémája? vagy csak nekem? Tudtok ilyen családbarát kórházat itt pesten?
30 hetes kismami
Szintén Bajcsy! Csak ajánlani tudom! Szép szülőszobák és jól felszereltek! Velem bent volt a párom és még rajta kívül: az anyósom, ikertesóm, a felesége, a sógornőm és a párja! Csak tolásnál kellett kimenniük. A teremben, ahol 3 napot voltunk csak 2-en voltunk és bejöhettek a vendégek. Elégedett voltam! Legközelebb is ott szeretnék szülni! :)
A Bajcsy honlapja:
SZüléstörténetem:
Kellemes babavárást, szép szülés/születés élményeket! Nyugodt gyermekágyi heteket! :)
A legnagyobb örömmel ajánlom neked a Péterfy Sándor utcai kórházat!!!Ott azt csinálják amit TE szeretnél,mert nagyon bababarát a kórház.
Én egy maradandó szép élménnyel távoztam,és csak ajánlani tudom.A nővérkék aranyosak,segítőkészek,és a párod akár egész nap veled lehet a kórteremben is.Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!