Sima szülést vagy császárt választottátok?
"Kérdem én mire jók ezek a hormonok? Szerintem túl van lihegve az egész. Persze tudom a brit tudósok meg a kutatásaik..."
Arra jók, hogy a hátralevő életében kisebb eséllyel és alacsonyabb mértékben érinti az asztma, tejérzékenység, allergia és kb az összes gyermekkorban előforduló betegség lefolyása. Persze ha te otthon a fotelból ülve megállapítottad, hogy ez túl van lihegve és csak brit tudósok mondtak ilyen hülyeségeket, az más. Akkor szólj a Harvardon, a UCLA-n és az Imperial College of London által évekig nyomon követett studykon dolgozóknak is, hogy te jobban tudod, mert a te vajúdással császározott gyereked sírós baba volt..... LOL
Te az a kategória vagy, akinek kár bármit mondania vagy olvasnia, mert a tudomány f@s.zság, te látod, amit látsz....
"felesleges úgy beállítani a császárral született gyerekeket, hogy betegek lesznek..."
Nem állítom be úgy, ezt te következtetted tévesen. Én már több éve nem dolgozom ezekkel a tanulmányokkal, de te is simán rá tidsz keresni, ha tudsz angolul. A nagy részük ingyenesen hozzáférhető study. Egyébként az elhízási "ráta" messze a legmagasabb, közel 60% de az allergia, az asztma, az allergiás eredetű kötőhártyagyulladás, ekcéma/atópiás dermatitisz is szignifikáns különbségeket mutat a gyermekek között. (10 éves kor alatt).
Persze sajnálatos, hogy a te családodban pont nem jön ki a matek, ott kellett volna vizsgálni. Érdekes, én is ismerek császáros gyerekeket, akik viszont hozzák a papírformát. Sőt, a beszédfejlődésük is megkésett.... Dévényesből is több császárosról tudok jóval, mint "simaszülöttet", mondjuk a java részük amúgy is koraszülött, szóval más kategória.
Sorolhatnám estig, de aki meg van győződve arról, hogy a Föld lapos, a védőoltás autizmust okoz és aki anyatejet ad a gyereknek az "szoptatásnáci" annak hiába minden.
Nem állítom, hogy a császármetszésre nincs szükség, sőt! Éppen ellenkezőleg, rengeteg babaéletet ment. De a divattáválásának, önkényes választásának attól még vannak kockázatai. Még ha egyes embereket nem is érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!