XI. kerületi szülész orvosok neve érdekelne. Linkeltek, vagy írtok nekem listát?
XI. kerületben akarsz is szülni, vagy elég ha csak a magánrendelés van ott?
Az én dokim magánrendelése a XI. kerületben van, szülni pedig a János Kórházban (XII. ker.) szültünk!
szerintem ne csak nevek után érdeklődj, hanem az orvos "milyensége" felöl is.
Én is ott szültem tavaly, Faludi Pál volt a dokim, nem javaslom senkinek sem.
Van egy nők lapjás fórum, ott kutakodhatsz:
szia: köszii :)
volt hozzá szerencsém... hát én se javaslom. mekkora egy bunkó, nem? én egyszerűen nem tudtam elviselni, aztán át mentem másik orvoshoz. (ez a nőgyógyászaton volt anno, már nem rendel)
mert a 24. héten váltottam dokit és sajna bele botlottam:S
képzeld, még a méhlepényt is úgy nyomta ki belőlem, mert éjjel fél 1 volt mire megszültem és gondolom sietett haza...:S
Amikor megindult a szülésem Holba Pál volt az ügyeletes és egy tündér volt az a pasi! Őt jószívvel tudom ajánlani.
Érdekes... Nekem a Faludi nagyon bevállt,anyu is nála szült engem. Egyszer sirva hívtam fel UH után hogy miket mondtak.Mondta hogy menjek be hozzá a magánrendelőbe és megnyugtatott.A Katika is aranyos.
Nekem a Szánthó doki nem vállt be(bunkó volt kicsit UH-n)
Fülöp doki fájt amikor vizsgált, egy másik doki hazaküldött 3-5 perces fájásokkal hogy NSTnem mutatja.(5óra mulva baba lett...) Szerencse hogy műszak váltás volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!