Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indokolt volt, hogy befektetett?

Indokolt volt, hogy befektetett?

Figyelt kérdés

Kedden voltam a magánorvosomnál a 34. héten egy sima viziten, ahol megállapította,hogy megrövidült teljesen a méhnyakam (C1000) plusz lent van a baba feje már vizsgàlhatatlansàgig,de teljesen zárt vagyok.Másnap reggel befektetett a kórházba,minimum a 36. hétig itt kell lennem.

Mást is fektettek be ilyen miatt? Szerintetek indokolt? Otthon vàr a másik gyerek, úgy érzem otthon jobb dolgom lenne :/

2019. ápr. 26. 10:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Foloslegesen miert fektetne be? Ha nem bizol az orvosodban az eleg baj.
2019. ápr. 26. 10:38
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Ha koraszülést szeretnél, nyugodtan menj haza. Ha nem intézkedett volna az orvos és baj történik, akkor meg tolnád a hisztit.
2019. ápr. 26. 10:40
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Alszik🤗
2019. ápr. 26. 10:43
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Én szerettem volna neked érdemben válaszolni,de ahogy elolvastam a válaszaidat inkább nem teszem..
2019. ápr. 26. 10:45
 5/25 anonim ***** válasza:
89%

Menj haza egész nyugodtan, de előtte írd alá, hogy saját felelősségedre hagyod ott a kórházat.

Én 3 hónapot feküdtem bent, örülök, hogy vigyáztak a babára és rám is. Hazamehettem volna én is, de akkor most lenne egy halott gyerekem.

2019. ápr. 26. 10:46
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
Indokoltabb lett volna egy másik osztályra való felvétel.
2019. ápr. 26. 10:53
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

"úgy érzem otthon jobb dolgom lenne"

Neked is van orvosi diplomád és szülész-nőgyógyász szakvizsgád? Ha nem, akkor milyen alapon gondolod, hogy jobban tudod nála?

2019. ápr. 26. 10:59
 8/25 anonim ***** válasza:
97%

Indokolt volt. A fenyegető koraszülés nem játék. Igen, 34 hétre született babának már jó esélyei vannak, de hidd el hatalmas, sőt óriási különbség van egy időre született és egy korababa fejlődése között.

(Tapasztalatból mondom. Van egy 40 hétre született lányom, és egy ikerpárom, akik 36 hétre születtek!)

2019. ápr. 26. 11:28
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
Honnan tudjuk amúgy indokolt-e? Ő a nőgyógyászod, neki kellene hinned. Vagy a szülésedet is mi vezessük le?
2019. ápr. 26. 11:29
 10/25 anonim ***** válasza:
49%

Persze jobb es könnyebb lenne otthon, de a koraszülés nem játék. Ime egy csalad, ahol 34 hétre jöttek a babák. Döntsd el, hogy megeri-e a rizikót, hogy esetleg hazamész es beindul a szülés, mert nem tudsz pihenni.

[link]

[link]

2019. ápr. 26. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!