Indokolt volt, hogy befektetett?
Kedden voltam a magánorvosomnál a 34. héten egy sima viziten, ahol megállapította,hogy megrövidült teljesen a méhnyakam (C1000) plusz lent van a baba feje már vizsgàlhatatlansàgig,de teljesen zárt vagyok.Másnap reggel befektetett a kórházba,minimum a 36. hétig itt kell lennem.
Mást is fektettek be ilyen miatt? Szerintetek indokolt? Otthon vàr a másik gyerek, úgy érzem otthon jobb dolgom lenne :/
Menj haza egész nyugodtan, de előtte írd alá, hogy saját felelősségedre hagyod ott a kórházat.
Én 3 hónapot feküdtem bent, örülök, hogy vigyáztak a babára és rám is. Hazamehettem volna én is, de akkor most lenne egy halott gyerekem.
"úgy érzem otthon jobb dolgom lenne"
Neked is van orvosi diplomád és szülész-nőgyógyász szakvizsgád? Ha nem, akkor milyen alapon gondolod, hogy jobban tudod nála?
Indokolt volt. A fenyegető koraszülés nem játék. Igen, 34 hétre született babának már jó esélyei vannak, de hidd el hatalmas, sőt óriási különbség van egy időre született és egy korababa fejlődése között.
(Tapasztalatból mondom. Van egy 40 hétre született lányom, és egy ikerpárom, akik 36 hétre születtek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!