Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Még mindig nem? Bejöhetnek...

Még mindig nem? Bejöhetnek vagy nem?

Figyelt kérdés
Elvileg 10 nap múlva szülök a Jáhn-ban!Az érdekelne hogy még mindig nem jöhetnek be a látogatók első nap a szobába???3 éve amikor szültem bejöhetett az apuka!Másnaptól nem!A barátnőm márciusba szült de akkor már abszolút nem lehetett bemenni!
2010. júl. 5. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Bocs, de mi ez a sok felháborodott felkiáltójel? Az a normális, hogy látogatók nem császkálnak be frissen szült anyák kórtermeibe, miközben a többi anya szoptatna meg fejne, ha a látogatók hagynák. És ott vannak az újszülöttek is, a maguk fejletlen immunredszerével...
2010. júl. 5. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Teljes mértékben egyet értek. Én sem örültem volna, ha mindenki ott császkál, mikor én ismerkedek a babámmal, és tanítgatom Neki a szopizást. Szerencsére mikor én szültem látogatási tilalom volt, így ez meg is oldódott.
2010. júl. 5. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Én is osztom az első 2 válaszoló véleményét.
2010. júl. 5. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
A Margit kórházban már 10 éve sem jöhettek be, és ez ugyanígy van azóta is, ami nagyon helyes.
2010. júl. 5. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Úgy tudom, a Jahn-nban sem lehet már bemenni. Én a Sote I-en szültem, ott sem lehetett, hálistennek. Nagyon zavaró lett volna, ha szoptatás közben ki-bejárkálnak idegenek... A bacikról nem is beszélve.
2010. júl. 5. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Nekem vasárnap lesz a császárom ott, elvileg járóképtelenekhez rövid időre egy látogató bemehet, de aki nincs ágyhoz kötve az csak a kinti folyosón fogadhat látogatókat. Az alapíttványi szobában fogadhatsz látogatókat, de ott is csak egyszerre eggyet.

2010. júl. 5. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
novemberben szültem ott császárral.mikor letoltak a műtőből,bejöhettek egy fél órára.de a sima szülésesekhez nem lehet bemenni.ami szerintem jó is,mert egyébként átjáróház lenne az egész.
2010. júl. 6. 06:02
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Én sem értem a felháborodásodat? Én attól lennék felháborodva, ha bejöhetnének! Téged nem zavarna, hogy ott vagy egy cicibe, és a másik anyukához jönne após pl.? Van egy frissen szült anyukának más gondja, baja is, mint hogy egésznap készültségben legyen, nehogy kilátszódjon valamije...
2010. júl. 6. 08:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Annyira fel vagytok háborodva!Jó de jogos.Császárral szültem a fiamat és első nap bejöhetett az apuka mert megfigyelőbe voltam,és a lányomat is császárral fogom.Végül is ez érdekelt.Csak rosszul raktam fel ezek szerinta kérdést hogy sorba kaptam a le ba..ásokat:)
2010. júl. 6. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég szerencsétlenül tetted fel a kérdést. Amúgy ezért kellett lepontozni mindnekit? Senki sem b.szott le, csak leírta a véleményét.
2010. júl. 6. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!