Az istván kórházban a baba-mama kórterembe tényleg bejöhetnek a látogatók?
Így hogy tudja kipihenni magát a kismama? És nem kap vmi betegséget az újszülött? Máshol csak üvegfalon keresztül lehet megnézni a kicsit! És hogy lehet megszoptatni a picit, ha állandó "banzáj" van valamelyik ágynál? Azt hallottam, hogy vannak 6 ágyas szobák is ...
Kérlek írjon olyan aki ott szült, hogy csináltátok? Milyen volt?
Szia!
Hát ez számomra is felháborító!
Frissen szült anyukáknak és újszülött babáknak aztán pont erre van szükségük.Meg ha netán kifogsz valami hangoskodó nagy famíliájú szobatársat,na te jó isten.Én nem szülnék ilyen helyen az tuti.Sem nyugodtan lenni,sem pihenni,sem szoptatni nem lehet így.Szerencsétlen császáros anyukák mit csinálnak ott???Nincs mindenki jó állapotban szülés után.Meg aztán tényleg ne futkozzon senki az újszülött gyerekem körül.Otthon majd én eldöntöm,hogy mikor és hogyan akarok látogatót fogadni.
Nálunk még a gyereket is csak monitoron láthatják a látogatók,a szobákba meg szerencsére nem jöhetnek be.
De szülés után szerintem erre nincs is szükség.Aki jól van,az ki tud menni a társalgóba,aki meg pihenni szeretne annak ne zavarják a nyugalmát.
Szerintem menj máshova szülni,ha ez ott tényleg így van.
Minden jót,üdv
Szia!
Az Istvánban 3,6 ágyas szobák vannak. Mindenki csak 2 látogatót fogadhat egyszerre és reggeltől estig van látogatási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!