Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van más is, aki spontán szült...

Van más is, aki spontán szült 5 kg körüli, vagy feletti babát?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnek 3 gyermeke van. Mind a 3 5 kg felett született, természetes úton. Amikor a babám született, volt egy nő, aki szintén 5400 g-mal szülte meg hüvelyi úton a babáját.

Nekem ez a lehetetlennel egyenlőnek tűnik...

Volt valakinél ugyan ilyen? Ha igen; leírnád, hogy zajlott, és lett-e bármilyen következménye?

(Az ismerősömnél mindhárom gyerek egészséges. A kórházban valami gond lett a babánál, mert szállítgatták másik kórházba vizsgálatokra, meg az anyukának kellett vér.)

2019. ápr. 14. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37 centis fej+okolbe szoritott kezzel a homloka elott (ami radobott ugye meg par centit az atmerore) huvelyi uton szultem, negykezlab (igy 30%-kal tobb helye vankiferni, mint haton fekve), egy icipici, ellatast nem igenylo, par nap alatt gyogyulo kis serulessel (4,3 kilos baba).
2021. szept. 29. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:
4-es es 11-es vagyok, latom, mar az elso gyerekemmelis valaszoltam :D A 11-es valasz amasodikra vonatkozott, az elso amugy35,5 centis fejjel szuletett, ugyanakkora sullyal.
2021. szept. 29. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!