Szülés után valami ( dudor ) van a hüvelyben, ez normális?
Figyelt kérdés
Már voltam a 6 hetes kontrollon , minden rendben volt , de most láttam hogy valami van a hüvelyben ami amúgy nem volt egy kis dudor vagy nem tudom mi az .Ez normális szülés után? Doki nem említett semmit hogy baj lenne. előre is köszönöm2019. ápr. 9. 09:14
1/2 anonim válasza:
Menj vissza dokihoz. Itt senki se fogja tudni megmondani. Lehet pattanás, vadhus, bartholin mirigy gyulladás, vagy csak a varrat. Ezer oka lehet.
2/2 anonim válasza:
Nekem még 6 hét előtt az egyik varrat mellett volt egy pattanás szerű vmi. Nagyon fájt és pár nap alatt kifakadt, utána 6 hetes kontrollra begyógyult. Nekem ez kívül volt majdnem combhajlatban.
A dokim jól le is cseszett, hogy miért nem hívtam fel.
Egy telefont mindenképp megér. Én jobban szenvedtem ettől mint a gátmetszés után, igazából az kismiska volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!