Szules utan nagyon hamar visszanyertem a sulyomat, talan tulsagosan is hamar?
Teljesen normalis.
20 kg - ot (!!) fogytam a szoptataassal, ugy , hogy 170 cm vagyok, 68 al mentem szulni, 63 voltam mire kijottem a korhazbol.
Miért lenne gond veled?
Normális ez így
(Az elsővel 6kg-ot híztam, csak szülés után 1 hónappal mértem meg magam, akkor 1kgmal voltam kevesebb, mint teherbeeséskor)
Tényleg sok függ attól, milyen volt alapból az alkatod, mennyit híztál, milyen jellegű hízás volt...
Én még nem szültem meg, most vagyok 39 hetes, de egyelőre 5 kg plusz van rajtam a kiindulóponthoz képest... babával, vízzel, mindennel együtt. Nem hiszem, hogy a hátralévő 1-2 hét alatt még sokkal többet magamra szedek, így remélhetőleg én is visszanyerem a súlyomat 6 hét után... :)
Az első trimeszterben nem volt nagyon étvágyam, fogytam pár kilót, azt kb. a 25. hétig híztam vissza, azóta jött ez a plusz 5 kiló babástól. A 2-3. trimeszterben már volt étvágyam, de kevesebbet tudtam enni, mint terhesség előtt, gondolom kevesebb hely volt a gyomromban az átrendeződés miatt.
Hozzáteszem, alapból nem voltam vékony, némi felesleg is volt rajtam (172 cm-hez 72 kilóval kezdtem), így nekem könnyebb volt nem hízni... aki vékonyabb, elvileg többet hízik, és persze sok egyéb tényezőtől is függ (genetika, táplálkozás, cukor, vizesedés, stb...).
A lényeg, hogy nincs veled gond, örülj neki. Anyukám mindig meséli, hogy sose volt olyan vékony, mint szülés után, szoptatás alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!