Ha nincs fogadott orvosom akkor mennyit engednek "túlhordani? "
Pár ismerősöm nem annyira rég szültek, volt fogadott dokijuk es mindenk eléggé sürgették és párnappal a kiírt időpont után beindították a szülést.(úgy hogy a baba és a mama is teljesen jól voltak)
Ha nincs fogadott orvosom akkor mennyit várnak vele?
Sztk-ba járok terhes gondozásra, szent istvánba fogok szülni.(csütörtökre vagyok kiírva)
En is pont igy vagyok es pont ott fogok szulni.Nagyon jok ott a dokik egyebkent.
Par hete bent kellett toltenem par napot.Volt egy kismama akinél epp 1 hetet vartak,miutan megkapta a ballont. De reméljük nalad beindul szepen es nem kell tulhordanod.Egyebkent nagyon sok mindentol fugg.Nagyon a termeszetes szules hivoi ott es amig latjak,hogy a baba jol van,nem babralnak. De ez az en tapasztalatom...lehet masnak mas lesz
(Bocsi,hogy ékezet nélkül irtam)
Istvánban szültem mind a hármat.
az utolsó kettőt túlhordtam
1.sőt 10 nappal engedték
2.dik 8 nappal
(bár mindegyikkel indításra mentünk és de nem is kellett igazán indítani mert beindult :)
Pecsi protokoll 42. het, ha minden rendben.
Cukorral 40+0
De sok helyen 41.het.
En is ugy vettem eszre, h a magandokik "nem szeretik" a tulhordast... Hogy miert? Arra meg nem jottem ra...
Nekemsem volt fogadott dokim. Az elsőnél 41. hetesen akartak indítani, de előtte nap 40+6 hetesen elfolyt a magzatvíz.
A lányomat is terminus után szültem, a kiírt dátum után mondták, hogy várunk pár napot, de legkésőbb 41 hetesen indítanak. 40+2 hetesen született, vele otthon fájásokkal indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!