Aki fogadott szülésznőt, meg volt elégedve vele? Mennyit fizettetek érte?
Figyelt kérdés
Most gondolkozom, hogy fogadok szülésznőt, de nem tudom, mennyit illik neki adni? Ti rákérdeztetek, hogy mennyit kér? Vagy amennyit gondoltatok? 50000 sok? Vagy kevés?2019. febr. 27. 08:28
1/5 anonim válasza:
Fogadtam és nagyon elégedett voltam vele. Már a CTG-t is ő csinálta így kialakult egy baráti légkör a szülésig, tök jó volt hogy nem egy vadidegen van ott. Szinte végig mellettem volt, folyton bíztatott, bármit kérdeztem mindenre válaszolt és gátvédelemmel sikerült szülnöm ami külön csodálatos. A második babát is csak vele szeretném megszülni. Nekem nem mondott árat így mivel nagyon elégedettek voltunk 60.000 Ft-t adtunk neki egy kis ajándékcsomaggal.
2/5 anonim válasza:
Nálam is az volt, hogy már a CTG-t is ő csinálta, árat nem mondott. 40.000-et adtunk neki,ez 11 évvel ezelőtt volt.
Szerintem az 50.000 abszolút reális
3/5 anonim válasza:
Fogadtam, de császár lett. Kedves volt és empatikus, próbált sündörögni, de igazából dolga nem nagyon akadt, de azért kifizettem (50-et, mert annyit beszéltünk meg, bár ez már több éve volt).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Dokim is van, első 2 fiamnál is fogadtam, a magán rendelés 10xesét adtuk neki. Ez most 120 e ft. lesz. Szülésznőnek is adtunk 20 ezret, nem volt felfogadva, de ugye vajúdáskor a legtöbbet ő istápol nem a doki.
2019. febr. 27. 18:24
5/5 anonim válasza:
Volt fogadott szülésznőm. Végül császár lett, de nagyon sokat segített. Ő állított lábra, elkísért zuhanyozni, behozta a babát, minden nap rám nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!