Hajnal óta a derekamban érzem ezeket a görcsös fájdalmakat. Nem nagyon, de elég kellemetlen. Ez már lehet a szülés jele? 37hetes km
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 08:24
1/7 anonim válasza:
Fürödj jo meleg vizben, ha elmulik akkor csak joslofájás,m ha erösödik, akkor csomagolj:)
2/7 anonim válasza:
Szia..anno nekem is ezt mondta a védőnő..engedjek egy kád meleg vizet..feküdjek bele negyed órára..ha utána elmúlnak a görcsök és a fájdalom akkor csak jóslófájások voltak..ha nem múlik akkor közeleg az idő.
3/7 A kérdező kommentje:
már megfürödtem,de se jobb se rosszabb nem lett.ha fekszek nem fáj.akkor most mi van?
2010. júl. 2. 08:52
4/7 ltimea válasza:
Szia!
Ha jön az igazi fájás nem lesz jobb ha lefekszel sem. Olyankor nem jó se ülve se fekve se állva, sem lefürödve.... szóval sehogy. Gyors és zökenőmentes szülést kivánok!
5/7 anonim válasza:
amikor beindúl a szülés akkor nagyon gyengék a fájások
nekem is így indult be a szűlés
majd írj h mi van veletek
szorítok nektek és könyü szülést
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok
én ügy tudom h nem szabad bele ülni meleg vízbe mert h elfolyhat a magzatvíz
7/7 A kérdező kommentje:
még egyben vagyunk:)a meleg vízet a szülésznő is mondta,mert ha igazi fájás akkor azt nem mulasztja el,de a jóslót igen!mondjuk 30fokba melegvíz?:))
2010. júl. 4. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!