Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg használ, illetve...

Tényleg használ, illetve csökkenti szülés közben a homeopátiás golyocska a fájdalmakat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ellazít téged, ezért kevésbé érzed a fájdalmat. Érdemes szedni.
2008. nov. 29. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 1 hónapja szültem! 36. héttől ittam a málnalevél teát, vajúdáskor szedtem a bogyókat! Azt nem tudom, hogy enélkül mennyire fájt volna (eléggé fájt!!!) azonban 4 óra alatt megszületett a kislányom, ráadásul gátvédelemmel! (azért az intim torna is biztos használt!)

Ártani, biztos, nem árt!!! Ez több orvos véleménye is! Könnyű szülést!

2008. nov. 29. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ittam a málnalevélteát szedtem 3 féle homeopátiás bogyót. Nekem egész nap voltak fájásaim, de nem volt vészes. Reggel 7 kor egy ujjnyira voltam nyitva.Majd este 11 kor elment a magzatvizem és 0.18 perckor megszületett a fiam. Egy db varatom volt. Első szülésem volt!

Szerintem sokat használt. A 36. héttől szedtem és a vajúdás alatt végig kaptam a szülésznőmtől.

A gátamat a szülésznőm olajjal kente.

Ártani nem ártasz ha szeded. Szülés után is szedtem az egyiket.

2008. nov. 29. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mire szedhettem volna, megszültem pont a 36. héten.

Szerintem biztosan használt volna.

2008. nov. 29. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak vajúdás alatt szedtem, de hamar és könnyen szültem:-)

Ártani nem tudsz vele, és ha kicsit is hiszel benne, segíteni fog!

2008. nov. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!