Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nőgyógyásznál vártam mikor...

A nőgyógyásznál vártam mikor ezt hallottam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál(2 hónapja szültem)amíg vártam beszélgettünk egy kismamával aki mondta hogy a szóban forgó doki 300ezer ft-ért vállalja a szülését ezt kerek perec megmondta neki ,amikor a kismama azt mondta h nem tudja kifizetni akkor a doki kijelentette hogy akkor keressen másik orvost addig ellátja amíg nem talál de tovább nem!

Ez egy sztk-s rendelés,nem lenne köteles ellátni a kismamát a szülésig??

Mégha másik orvost is választ a kismama,és ha ügyeleten akarna szülni,addig kihez járjon??

Ez csak nekem felháborító?

2010. júl. 1. 22:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Róbert Klinika magán kórház 300ft a császát és 250 a sima szülés.De a doki még kért 50 ezret a mamáktól a szülés utáni napon pedig a 300 ezerből 70 ezer a z övéké.azért vezették be az egyösszeges tarifát hogy ne kelljen külön fizetni a doli zsebébe de sajna ugyanúgy elkérik.
2010. júl. 2. 14:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu. Van a Szent Imre korházban egy nagyon felkapott orvos, aki kerek-perec megmondja, hogy 290.000 forintért vállalja a szülést. Azt ne kérdezzétek, hogy miért nem 300e! Ehhez képest túlzsúfolt és ismeretlenül nem is lehet bejutni hozzá. Csak azt nem tudom, hogy mi a francért fizetjük a TB-t???
2010. júl. 3. 16:36
 23/24 anonim ***** válasza:
ez tényleg pofátlanság hiszen ez a dolga nem? én 3 hete szültem győrben 30e-t adtam a dokimnak(fogadott volt) és császár lett! adtam volna többet is mert megérdemelte volna, de ha egyszer nincs... azóta beszéltem vele telefonon és teljesen normális volt mondta h hívjam majd a 6hetes kontroll miatt! (pedig egy eléggé felkapott fiatal orvosról van szó)
2010. júl. 4. 19:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Veszprém megye

Ügyeletesnél kell szülni. Van 5 doki, de pont azok akik nekem nem kellettek volna, akinél "lehet".

Én sima ügyeletesnél szültem, baromi kedves volt, végig ott volt jól elbeszélgettünk varrás alatt is. Amíg kórházban voltam a saját orvosom és a szülést vezető orvos is minden nap megnézett engem és a babát is.

Mikor megkérdeztem mivel tartozom mindegyik azt mondta, hogy költsem a babára, úgy is sokba kerül! :) Megjegyzem mindegyik fiatalabb korosztályhoz tartozik.

2010. júl. 4. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!