A nőgyógyásznál vártam mikor ezt hallottam. Szerintetek?
Voltam nőgyógyásznál(2 hónapja szültem)amíg vártam beszélgettünk egy kismamával aki mondta hogy a szóban forgó doki 300ezer ft-ért vállalja a szülését ezt kerek perec megmondta neki ,amikor a kismama azt mondta h nem tudja kifizetni akkor a doki kijelentette hogy akkor keressen másik orvost addig ellátja amíg nem talál de tovább nem!
Ez egy sztk-s rendelés,nem lenne köteles ellátni a kismamát a szülésig??
Mégha másik orvost is választ a kismama,és ha ügyeleten akarna szülni,addig kihez járjon??
Ez csak nekem felháborító?
Veszprém megye
Ügyeletesnél kell szülni. Van 5 doki, de pont azok akik nekem nem kellettek volna, akinél "lehet".
Én sima ügyeletesnél szültem, baromi kedves volt, végig ott volt jól elbeszélgettünk varrás alatt is. Amíg kórházban voltam a saját orvosom és a szülést vezető orvos is minden nap megnézett engem és a babát is.
Mikor megkérdeztem mivel tartozom mindegyik azt mondta, hogy költsem a babára, úgy is sokba kerül! :) Megjegyzem mindegyik fiatalabb korosztályhoz tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!